Яко “захапаха” Веселина от “Игри на волята”, а тя… СНИМКА

Веселина Ефремова от “Игри на волята” вече понася зверски критики, въпреки че са минали броени дни от старта на екстремното риалити шоу в ефира на Нова тв.

Най-възрастната участничка в този сезон, която не е спортна, а арт натура, успя за нула време да си навлече серия от възмутителни коментари с поведението си. Някои от участниците вече открито й се изнервят, което пък автоматично я превръща в лесна мишена за номинации.
Ето я новата Мани в “Игри на волята 4”, но много по-секси СНИМКИ 18+ 

В последните епизоди Веселина изпъкна с доста култови коментари, които не останаха незабелязани в социалните мрежи. “Чувствам се като умиращия лебед”, отсече Веселина и моментално предизвика вниманието в мрежата. “Това Мани в костюм ли е?”, “Много претенции и постоянни оплаквания, не знам какво друго да кажа за Веселина”,  “След като нищо не ú изнася, не знам защо изобщо се е записала в такъв формат”, гласят малка част от коментарите в Инстаграм по неин адрес.

Художничката от София обаче, поне засега не дава вид да се впечатлява от коментари по свой адрес. Дори се е амбицирала да дразни още повече съотборниците, които я критикуват. “Изглеждайте като мен, дръжте се като мен. Чувствам се като 19-годишна”, отсича блондинката във визитката си за шоуто./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бизнесмен окъпа в лукс Палома за РД в Дубай ВИДЕО

Палома Митева изхарчи цяло състояние, за да отпразнува бляскаво и по холивудски рождения си ден. Моделката, която през април изненадващо съобщи, че ще се жени и че е бременна с първото си дете от бизнесмена Георги Конов, бе затрупана от скъпи глезотии. Двамата с Георги се преместиха да живеят в […]