Когато принц Андрю получи това, което е отказано на принц Хари

Когато стана ясно, че принц Андрю ще бъде съден в гражданско дело за сексуално посегателство, кралица Елизабет не се поколеба да отнеме всичките му титли и военни почести, да го освободи от официални задължения, свързани с кралското семейство, както и да отнеме личната му охрана.
Сега обаче последното е на път да се промени, защото по-големият му брат явно е по-благосклонен. Крал Чарлз ще плати за лична охрана на принц Андрю твърдят от Telegraph.
От вестникът припомнят, че такава беше отказана на принц Хари и Меган Маркъл по време на последните им посещения във Великобритания. И допълват, че охраната на 62-годишният Андрю ще излиза около 3 милиона британски паунда на година.
Андрю, който е херцог на Йорк, няма регулярен собствен доход и вече е писал до Вътрешното министерство и до Скотланд Ярд за това, че се нуждае от охрана. Явно по-големият му брат ще му я осигури.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде зимуват насекомите

Всеки се е питал къде изчезват всички буболечки, когато времето захладнее? През зимата не летят пеперуди и не жужат комари, птиците разчитат само на семена, ако не са отлетели на юг, и животът сред природата напълно се променя. За много хора насекомите са просто досадници или част от пейзажа, но тези […]

Subscribe US Now