Това ли е новата любов на Алекс Родригес

Новината за раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес дойде като гръм от ясно небе за феновете им. Двамата изглеждаха толкова щастливи заедно, че никой не очакваше подобно развитие на връзката им. И ако Джей Ло бързо успя да продължи живота си, като само след няколко месеца вече беше в обятията на Бен Афлек, то за тази година и повече от обявяването на раздялата им, Алекс Родригес не беше засичан в компанията на никоя дама.
Докато Джей Ло и Бен Афлек наваксваха пропуснатото помежду си, той като че ли се бе отдал на мъка, отказвайки да продължи напред. До този момент. 
По всичко личи, че след малко повече от година Алекс Родригес най-сетне е намерил подходяща жена, която да застане до него.
Наскоро бившият бейзболист бе забелязан на почивка с група приятели в Капри, Италия, където са наели луксозна яхта за престоя си. От снимки, които компанията сподели във социалните мрежи обаче, направи впечатление, че Алекс Родригес не е сам.
На един от кадрите, появили се в интернет, се вижда, че между Родригес и Катрин Паджет, която е професионален бодибилдинг състезател, определено прехвърчат искри. Факт, който след това бе потвърден от папарашки кадри, показващи ги да се целуват на борда на яхтата, докато вечерят. 
По информация на Daily Mail двамата са били забелязани да се забавляват в едно от нощните заведения на местно градче, където отново не са били пестеливи откъм ласки един към друг.
Някои медии твърдят, че отношенията им са сериозни, понеже Катрин вече се е запознала с дъщерите на Алекс Родригес, които са се присъединили към ваканцията им в Италия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жесток удар по Бойко Кръстанов от бившата му! СНИМКА

Актьорът Бойко Кръстанов не е на себе си от последната новина, която се стовари върху главата му. Най-накрая разбра кой го смени в леглото и сърцето на бившата му – актрисата Виттория Николова.  Бившата на актьора пазеше в тайна новия си и само най-близките й приятели знаеха неговото име. В […]