Щерката на Гала натопорчи зърна на СНИМКА 18+! Сложила ли е силикон?

Дъщерята на Гала – Мари, отчаяно търси медийно внимание. Известната щерка иска да има поне половината слава на майка си, но понеже няма кой знае какви заложби, реши да го направи по лесния начин – с показване на зърна. 

Мари Константин се пусна в Инстаграм с нова прическа, но вниманието на всички бе приковано от щръкналите й зърна, които издуват кафявия потник. Според някои от последователите й, Мари е напълнила пазвата със силикон. 

Щерката на Гала много иска да бъде известна и се изявява като инфлуенсър. Вчера дори я гледаме в “Хелс Китчън”, където отпразнува своя юбилей. “Толкова бутане без никакво покритие”, изригнаха срещу Мари възмутени зрители. 
Из коридорите на Нова телевизия упорито се шушука, че Мари иска да се намърда в телевизията. Засега майка й я бута в различни предавания като гост, но е твърде вероятно да я видим и като водеща на някое предаване. А защо пък да не седне на стола и на майка си?!/show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Цитиридис полудя по новата си: Лудо влюбен съм! Не съм очаквал, че може да ми се случи!

Николаос Цитиридис има сериозна връзка от около една година. С приятелката му даже вече живеят под един покрив, издават запознати. За нея се знае, че не е популярна в публичното пространство и работи в рекламна аганция. „Тя е най-умната, най-красивата и ме кара да се усмихвам широко! Лудо влюбен съм! Никога […]

Subscribe US Now