Божана Кацарова за “Сървайвър”: Може да ме очаквате с пълна сила

Звездите участници в новия сезон на “Сървайвър” са ясни, а сред тях на всички им прави впечатление Божана Кацарска. Кулинарката, която спечели “Мастър шеф”, ще се пробва в още едно риалити, но феновете на шоуто отсега й вещаят провал. 

Най-запалените почитатели на шоуто смятат, че готвачката не е физически подготвена и няма място сред останалите тренирани и добре изглеждащи участници. След като от бТВ обявиха всички популярни участници, Божана написа доста интересен статус в социалните мрежи. 
“След завършването на survival Ibiza, survival Tulum и много други места за оцеляване по света, наричат това абсолютно риалити шоу сбогом за няма нужда да споменаваме, че ще бъде “ДА НЕ ИЗПУСНЕШ ЕПИЗОД БРАТЛЕ” ! Както обикновено може да ме очаквате в ПЪЛНА СИЛА. 50 нюанса ориз…. Хайде”, закани се тя. 
 

Мненията засега са, че Божана ще бъде по интригите и скандалите, а останалите ще я носят на гръб в игрите, когато има силова част. Но близки до Божана издадоха, че в последните години доста се е променила и е започнала да тренира, което ще си проличи по време на игрите в шоуто. Все пак никой не храни големи надежди, че ще се застои дълго в “Сървайвър”. 
Божана е напът да бие Ваня Джаферович по брой покорени формати. Тя е един от големите победители в “Мастър шеф”, след това се пробва и във “ВИП Брадър”, а сега е успяла да се намърда и в “Сървайвър”. В мрежата се шегуват, че от есента може би ще я гледаме и в “Маскираният певец”, а защо не и в “Като две капки вода”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Брук Шийлдс е била изнасилена

Брук Шийлдс е една от знаменитостите, които са били сексуализирани от Холивуд. Още когато е едва на 11 години тя се появява гола и целува 29-годишния си колега Кийт Карадайн във филма от 1978 г. “Хубавицата”. На 15 години пък тя играе в “Синята лагуна”, в който също има сцени […]

Subscribe US Now