С какво се захваща най-секси мъжът в Холивуд

Доста неща се случват около Джеръми Алън Уайт напоследък. Не особено познат на широката публика допреди месеци, днес той вече е носител на Еми за главна мъжка роля в The Bear, разпознаваемо лице и тяло от рекламата на Calvin Klein, и актьор с бъдеще.
32-годишният Алън Уайт определено има много причини да е доволен. Една от последните новини покрай е свързана с личния му живот – публикуваните на различни места снимки не оставят съмнение, че той има връзка с испанската поп дива Росалия.
И не само любовният му живот е във възход. Актьорът, който познаваме още от сериала “Безсрамници”, беше забелязан в компанията на небезизвестния продуцент Дж. Дж. Ейбрамс – човекът зад хитови заглавия като “Изгубени” и “Стар Трек”.
Продуцентът и Джеръми са заснети да водят задълбочен разговор в Санта Моника, а източник на Just Jared твърди, че става дума за проект, по който работят. В момента името на Ейбрамс е свързано с близо 20 заглавия, между които филм за Супермен, както и продължения на “Стар Трек” и “Кловърфийлд”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кои са "Хаваите на Европа", които можем да посетим и през зимата

Ако обмисляме да се порадваме на малко зимно слънце около морето някъде в Европа, едно то местата, които ни идват наум несъмнено са Канарските острови – някъде като Тенерифе или Лансароте. Но може да преосмислим идеята си, след като експертите предупреждават, че любимата испанска ваканционна гореща точка е “изправена пред колапс” […]

Subscribe US Now