Светът на Game of Thrones се разраства с още един сериал

HBO не са се отказали от плановете да разгръщат все повече света на Game of Thrones. И не говорим само за “Домът на дракона” (House of the Dragon), но и за още един сериал, който се явява предистория.
Става дума за A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, с който светът на Game of Thrones се разраства с още един сериал. За него чухме за първи път през 2021 г., когато се появи с работното заглавие Tales of Dunk and Egg. 
Сега вече разбираме, че това няма да е поредният сериал, който ще остане само на хартия, защото по него се работи много сериозно. Доказателство за това е, че вече са избрани актьорите, които да влязат в главните роли.
Питър Клафи ще влезе в ролята на сър Дънкан Високия, докато Декстър Сол Ансел ще бъде Ег. Действието в A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight ще се развива 100 години преди това в Game of Thrones, когато династията на Таргариен все още управлява Вестерос.
Сериалът пък ще проследи смелите подвизи и премеждия, пред които се изправят младият, наивен, но и смел рицар Дънкан и неговият нисичък оръженосец Ег, като двамата дори не подозират какво ги очаква, когато тръгват да скитат из Вестерос.
Джордж Р.Р. Мартин е сред сценаристите на сериала, така че очакванията към него определено са високи. А и да не забравяме, че Мартин има написани три книги за подвизите на Дънкан и Ег – The Hedge Knight (1998 г.), The Sworn Sword (2003 г.) и The Mystery Knight (2010 г.), които през 2015 г. обедини в една книга – “Рицарят на седемте кралства” (изд. Бард, 15.99 лв).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Забавленията по мъжки на Уилям и Джордж

Въпреки трудните моменти за цялото семейство, вниманието и усилията на принц Уилям и Кейт Мидълтън са насочени преди всичко към техните деца и благосъстоянието им. Ето защо в последните месеци съпрузите са изцяло отдадени на своите трима наследници, а моментите заедно са тези, в които принцесата Уелс може да не […]

Subscribe US Now