Галена и Азис втрещиха с костюми за Хелоуин, но в мрежата ги нападнаха брутално СНИМКИ

Фолк звездите Галена и Азис решиха да се маскират за Хелоуин и събраха всички погледи с оригиналните си превъплъщения. Галена заложи на дяволска визия, която наподобява героинята на Анджелина Джоли – Злодеида от филма “Господарка на злото”. 

Азис също впечатли с бляскав костюм, а феновете подозират, че му е подарък точно от Галена, с която наскоро пуснаха тоталния хит “По-по-по”. 

Галена от край време залага на демонични визии, но феновете и този път я попариха, че е заложила повече на порнографията, отколкото на превъплъщението на герой. 
Най-странното е, че Галена не е ползвала визията за поява на участие въпросната вечер, а е заснела предварително специална фотосесия. Докато Азис си призна, че отива на купон с приятели, където няма да пее, а за първи път ще се забавлява. 

Този празник не е добре приет от голяма част от хората в България и маскираните изпълнители си навлякоха гнева на един или двама фена. Най-нападана е Галена, която трудно би изчела всички негативни коментари в мрежата.
“Вместо да се правят всички певци, инфлуесъри и т.н. на идиоти да са съпричастни в подкрепа на децата, които убиват във войните”, съскат в мрежата недоволни фенове, които не приемат за нормално да се отделя такова внимание на този ден./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

1, 2 или много повече - с колко жени е изневерявал на Виктория Дейвид Бекъм

Изминаха почти 20 години, откакто Ребека Лус – бившата асистентка на Дейвид Бекъм, предизвика медиен шум, когато публично разкри, че е имала извънбрачна връзка с футболиста, докато той играе за Реал Мадрид. И въпреки че тези подробности бяха погребани години наред, семейство Бекъм наскоро припомни на феновете за случилото се, […]