Кортни Кардашиян и Травис Баркър нарушиха мълчанието

В края на миналата седмица стана ясно, че Травис Баркър, съпругът на Кортни Кардашиян, е бил откаран в болница заради остър панкреатит. Предполагаше се, че състоянието на барабаниста е сериозно и за съжаление, така и се оказа. Сега, няколко дни след хоспитализацията на Травис, той и жена му разкриват какво се е случило в същия ден, както и как се чувства той сега.
Панкреатитът на Травис е бил “животозастрашаващ”, но в момента се чувства “много по-добре”, както споделя самият той в стори в Instagram.
“Влязох за ендоскопия в понеделник, чувствайки се страхотно. Но след вечеря получих ужасно силна болка и ме хоспитализираха.”
Травис обяснява още, че по време на медицинската процедура му е бил премахнат много малък полип от чувствителна зона и в следствие дренажна тръба на панкреаса е била наранена. Това е и причината за острия животозастрашаващ панкреатит.
Барабанистът обаче вече се възстановява и благодари за интензивното лечение, което му е било осигурено, пише People.
Жена му Кортни също наблегна на това колко много оценява подкрепата, която и двамата са получили.
В стори в своя Instagram профил тя споделя още: “Каква плашеща и емоционална седмица беше. Нашето здраве е всичко и понякога не си даваме сметка колко бързо може да се промени.”
Кортни добавя, че е благодарна на Бог за излекуването на съпруга ѝ, но и за молитвите на феновете им. Тя не пропуска да отбележи, че оценява и усилията на специалистите, докторите и медицинските сестри за това, че са се грижили “толкова чудесно” и за двама им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синът на Мирослав нанесе жесток удар на Мария в колата ВИДЕО

Поп фолк дивата Мария спретна набързо поредния скандал – този път с доведения си син, който едва издържа да слуша гласа й, докато пътуват с колата. Изпълнителката, която откакто се омъжи, е особено активна в социалните мрежи, публикува клипче в профила си, от което става ясно, че е в много […]

Subscribe US Now