Камила Кабейо открито за първия си път – с кого и на колко години е загубила девствеността си

Камила Кабейо се опитва да бъде колкото се може по-искрена и споделяща с феновете си, когато стане дума за личния ѝ живот.
Досега тя не е споделяла обаче кой знае какви подробности. Е, в подкаста на Дакс Шепард Armchair Expert кубинската изпълнителка реши да разкрие наистина интимни подробности около живота си.
В подкaста Кабейо казва, че е загубила девствеността си, когато е била на 20 години. Дори нещо повече, тя споделя с кого точно се е случил първият ѝ път.
27-годишната Камила Кабейо разяснява, че за първи път е правила секс с Матю Хъси. Именно с Хъси, който се подвизава като треньор и ментор по изграждане на стабилни връзки, е била и първата ѝ сериозна връзка.
Изпълнителката споделя още, че по онова време се е чувствала много самотна, но Матю Хъси се е оказал истински джентълмен и тя го определя като перфектното първо гадже. Двамата се запознават през 2018 г. и скоро след това започват да излизат. Връзката им обаче се разпада през юни 2019 г.
Само месец по-късно Камила Кабейо започна да излиза с Шон Мендес, но през 2021 г. двамата се разделиха. Колкото до Хъси, през 2023 г. той се ожени за Одри Ли Страт, а преди месец издаде втората си книга Love Life, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Кейт я няма - принц Уилям с неочаквана подкрепя в Бъкингамския дворец

“Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8 хил. човека на чай на моравата ти”, коментира Елизабет Втора през 2019 г. Тя говори за традиционните градински партита, организирани в двора на Бъкингамския дворец през пролетта и лятото. Първото такова за годината на принц Уилям обаче не беше ощастливено […]

Subscribe US Now