Ежедневните навици на Роб Лоу, които го държат в перфектна форма

Дори и на 58-годишна възраст Роб Лоу изглежда впечатляващо добре. Американският актьор, добил популярност през 80-те години, който е и продуцент, а в последно време и водещ на подкаст, разкри тайната за добрата форма, която успява да запази толкова време.
В скорошно интервю за списание Е! актьорът, чиято последна роля е в филма на Netflix Dog Gone, споделя своите ежедневни хранителни навици. Като набляга основно на диетата, която стриктно спазва години наред, всъщност десетилетия. А именно, диетата на Аткинс.
Този хранителен режим, който е възприеман и доста противоречиво, стана известен с ниския си прием  на въглехидрати, припомня Eat This, Not That. Което, от своя страна, води до бързи резултати при желание за отслабване. И Роб дотолкова възприема този тип диета като начин на живот, че дори става неин защитник и говорител. “Предимсвото ѝ че не изисква чак токова сериозно отношение. Дава ми възможност дори да правя нещата, които обичам – като например да отида в някое заведение и да не се чудя какво избера от менюто”, обяснява Лоу.
И продължава: “Интуитивно спазвам храненето по метода на Аткинс от години. И се чувствам много добре – заради ниското съдържание и на въглехидрати, и на захар. А най-хубавото е, че това ми помага да спя добре. А науката неслучайно казва – повече сън за красота. И не само, добрият сън влияе и на мозъка и на психическото състояние като цяло.”
Лоу уточнява и, че не е нужно човек да се лишава от всичко, спазвайки режима на Аткинс. Актьорът даже си има любимо лакомство и това е протеиновият шейк “Atkins Iced Coffee Vanilla Latte”. “Съдържа 15 грама протеин и също толкова кофеин. А аз обичам кофеина. Пия го всеки следобед около 16:30.”
Но няма как и без физическа активност. А според думите на самия Лоу, той е “наистина, наистина физически активен”. Пред Men’s Health споделя, че обича да спортува на открито – от разходки и туризъм до сърф и голф. “Един ден посвещавам на вдигането на тежести. Друг ден ходя на голф. Аз съм много физически активен и дори се побърквам, ако не изразходвам някъде физическата си енергия. Дори изпадам в депресия, ставам летаргичен и немотивиран” казва актьорът. И допълва, че тренировките са му приоритет, дори на фона на невероятно напрегнат график, който неизменно върви с това да си успешен актьор. Уточнява, че средно около 40 минути са напълно достатъчни за поддържане на добрата форма.
А на въпроса какво за Роб е почивен ден, той отговаря, че обикновено изглежда като “кардио сесия за около 45 минути”. Но че е и фен на добрата старомодна разходка. “Разходките не са само за възрастни хора. Започнах често да се разхождам и това ми носи голямо удоволствие”, сподели преди време звездата пред GQ. “Всички знаем, че това да е добре за телата ни, но може да се изненадаме колко добре повлиява и на психиката. Преди мислех, че разходката е загуба на време. Но сега осъзнавам колко съм сбъркал и че, добрата разходка е нещо страхотно”, завършва Роб.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ужас! Това Ивана ли е?! Певицата не прилича на себе си, ето как оправда нелепия си външен вид ВИДЕО

Мегазвездата Ивана потресе феновете си с начина, по който изглежда. По всичко личи, че певицата не може да преживее леко остаряването и се е подложила на разкрасителни процедури, които са превърнали лицето й в чуждо и трудно бихме я разпознали, ако не говори или не пише името й. Или пък […]