Момчил и Яница от “Един за друг” се разведоха, ето коя е новата му СНИМКИ

Няма фен на предаването “Един за друг”, който да не си спомня култовата двойка Момчил и Яница от втори сезон. Зрителите още тогава надушиха, че двойката не за един за друг и не им вещаеха светло бъдеще. 

Малко след края на формата те наистина се разведоха, като Момчил винаги е бил по-харесван от зрителите на шоуто. 
Разводът беше доста тежък за Момчил и се наложило всичките му приятели да помагат, за да го измъкнат от депресията. А към днешна дата той е намерил нова тръпка, но не бърза да предлага брак. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Momchil (@m.marchev)

Той сподели снимки от почивката си в Бодрум, Турция, и за първи път видяхме коя е дамата до него. “Дано момичето си заслужава, защото на пръв поглед е кифла като бившата. Да не реве накрая пак, като си ги избира все такива”, пишат в социалната мрежа негови последователи.
Други пък го съветват да се запише отново за участие в “Един за друг” с новата и да остави зрителите да преценят дали имат бъдеще заедно или да се разделят докато е време. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъщерята на Соня Немска на една сцена с 50 cent ВИДЕО

Певицата Соня Немска не може място да си намери от щастие след брутален успях на своята прекрасна и изключително красива дъщеря Рая.  Младото момиче успя да се качи на една сцена с 50 cent, с което могат да се похвалят много малко хора по света. А наш репортер се свърза с […]