Щурият рожден ден на Алекс Богданска

Човек и добре да живее, все някога става на 30, биха се пошегували някои. Разбира се, това не е възраст, за която трябва да се притесняваме, но една звездна рожденичка, която отпразнува юбилея си преди дни, също се пошегува с него. На 27 януари Александра Богданска посрещна своя рожден ден точно в свой стил – с много смях, приятна компания и забавления до зори.
За празника си моделът избра от замине за един уикенд в Белград заедно с най-добрите си приятелки. Женската компания обиколи някои от популярните забавления в сръбската столица и не пропусна да документира преживяванията си.
А точно както повелява на един успешен инфлуенсър с над 555 хиляди последователи само в Instagram Александра Богданска публикува в профила си две забавни, кратки видеа. На едното я виждаме как духа свещичките на червена торта и къде на шега, къде не, й прилошава, когато вижда числото 30.
На другото видеото моделът и приятелките й позират с чаша шампанско в ръка и демонстрират парти настроение.
А купонът започна още по последната вечер на 29, за която рожденичката отново бе избрала впечатляващ тоалет. Както повелява традицията в последно време, за важните поводи тя залага на дрехите на родната дизайнерка Pembe Kenan.
Този път Александра Богданска избра елегантен и доста прозиращ черен гащеризон за първата вечер и латексова рокля в яркочервено за същинския празник. И в двата тоалета изглежда наистина прекрасно и също толкова секси, колкото и на 29.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как и защо Кристи Бринкли не остарява

След няколко дни, на 2 февруари, Кристи Бринкли ще навърши 70 години. Въпреки това тя не спира да впечатлява всички с визията си, младежкото излъчване и широката усмивка, на които биха завидели много нейни по-млади колежки. Блондинката, която бе в пика на кариерата си през 70-те години на миналия век, неведнъж говори […]

Subscribe US Now