Горещо! Участничка от “Фермата” бръкна в деколтето, за да мачка силикона на… СНИМКА

Опасно близки станаха две от участничките във “Фермата”, след като актрисата Присияна от “Елбетица” поиска да намачка силиконовите гърди на своя съотборничка.

“Много ми е любопитно как се усеща това нещо, толкова ми е мерак да го пипна!”, възкликна тя по адрес на тунинга на Емилия. Поласкана от вниманието, продавачката на цветя моментално позволи да й се бръкне в деколтето.
Любовни ласки във “Фермата”: 43-годишeн налетя на агнешко СНИМКИ

“Ай, че много хубаво! Не са твърди! А аз бях чувала, че са много твърди…”, изненада се Присияна, докато опипваше гърдите на другата риалити героиня. “Бая мачкане е падало. Но колкото по-надолу слизаш, по-твърдо става”, разкри й спецификите на изкуствения бюст Емилия, докато насочваше ръката й.
Фолкаджийката Неделина е първата изгонена от “Фермата” след като…
Сцената се разигра малко преди важна битка за привилегия, в която враждуващите отбори трябваше да пренасят яйца през препятствия. В сблъсъка “Канатица” успя да извоюва първата си победа от началото на сезона и реши кои играчи от “Елбетица” да отидат на предстоящия отборен елиминационен дуел. Това са дизайнерът Сергей, експертът в борбата с финансовите измами Георги и продавачката на цветя Емилия, която е едни гърди пред останалите и в кухнята, където приготвя отлична зимнина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Луксозният дом, в който живее бившата на Кевин Костнър

Един от първите спорни въпроси, които се появиха малко след като научихме, че Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер се развеждат след цели 18 години брак, бе изнасянето ѝ от дома му в Санта Барбара. Първоначално актьорът твърдеше, че дизайнерката отказва да се премести, въпреки че в предбрачния им договор гласи, […]

Subscribe US Now