Певицата Лияна пръсна луди пари за среща с Гордън Рамзи

Фолк звездата Лияна се похвали пред последователите си в Инстаграм, че е посетила един от ресторантите на световноизвестния готвач Гордън Рамзи. 

Братовчедката на Константин е на пореден воаяж в чужбина, като този път се озова в Лондон, където любимият й има работен ангажимент и тя го придружава. 
По време на пътуването си до английската столица, звездата реши да се отдаде не само на шопинг, но и на гурме преживявания.За целта фолкдивата резервира маса в един от най-елитните и луксозни ресторанти в Лондон- “Restaurant Gordon Ramsay”.

Самата Лияна е голям фен на Гордън Рамзи и споделя, че той е любимият ѝ кулинарен гуру. Изпълнителката показа в Инстаграм профила си малка част от висшата кулинария, която екипът на Рамзи беше подготвил за гостите си, а феновете ѝ останаха очаровани от видяното.
Дали Лияна е успяла да се запознае на живо с талантливия готвач, не става ясно, но със сигурност е останала очарована от изкусителното гурме преживяване./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тоалетите, които шокираха всички

Както при всички големи и бляскави събития, така и на Британските музикални награди преди броени дни в Лондон, не ставаше дума само за награди. Голямо внимание и този път беше отделено на външният вид на знаменитостите и тоалетите, които бяха избрали да носят на червения килим. Много големи имена в […]