Калина Крумова най-после показа близнаците СНИМКИ

Екс депутатката Калина Крумова най-сетне се осмели да покаже близнаците Дария и Николай, за които така и не става ясно дали са нейни деца или внуци.

В социалните мрежи съпругата на Борислав Захариев – Боби Турбото, публикува два фотоса с малчуганите, които наскоро навършиха годинка, пише “Уикенд”. 

Както вече стана ясно къдрокосата брюнетка публикува изненадващо два фотоса на торти за бебешки рожден ден, придружени с мило послание към малчуганите. Така и не става ясно дали децата – момче и момиче, носещи имената Николай и Дария, са на Калина и съпруга й Боби или пък на сина й Николай, който наскоро отбеляза 21-вия си рожден ден и има сериозна връзка.
Припомняме, че Калина Крумова и Боби Турбото сключиха граждански брак през юни 2022 г. малко след това се понесе мълвата, че булката е бременна, но тя категорично отрече да очаква наследници. През последните дни обаче кадрите с близнаците разбуниха отново духовете./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гордън Рамзи пак го направи

Гордън Рамзи и съпругата му Кайетана Хътчесън, с която е заедно от повече от 27 години, вече има пет деца. Това са Меган (24 г.), близнаците Холи и Джак (23 г.), Тили (21 г.) и Оскар (4 г.). Оказва се обаче, че 49-годишната съпруга на Гордън копнее и за бебе […]