Вдовицата Лили спретна шоу на басейна във “Фермата” и показа… СНИМКИ

Впечатляващо шоу направи една от най-силните жени във “Фермата”, а мъжете й отвърнаха с аплодисменти. Вдовицата с три деца Лили демонстрира невероятни акробатични умения край басейна, докато съотборниците й от “Канатица” се плацикаха вътре.

Атлетичната блондинка се хвана с две ръце за перилата на стълбата, която води към водата, набра се на мускули и застана в хоризонтално положение. След това пусна едната си ръка, пренесе цялата си тежест върху другата и успя да се задържи така няколко секунди под възхитените дюдюкания на останалите участници.
Голяма драма: Отиде си култова звезда от “Фермата”

Шоуто се разигра малко, след като “Канатица” победи във важна битка и си извоюва още една седмица сред удобствата на “рая”. Червеният отбор стана по-силен, след като към него се присъедини работливият и амбициозен Сергей. Дизайнерът напусна своя тим „Елбетица“ в знак на протест срещу актьора Петър, когото смята за авторитарен лидер.
Жесток сблъсък: Желязната вдовица заплаши да схруска нахакан актьор във “Фермата” СНИМКИ
След драматичния му трансфер зелените загубиха сблъсъка за привилегия и останаха да се мъчат в мизерията на „ада“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нова порция откровения от Ева Лонгория

Че Ева Лонгория и Виктория Бекъм са доста близки приятелки се знае отдавна. Двете всъщност се запознават покрай Тони Паркър, бившият съпруг на актрисата от “Отчаяни съпруги”, за когото тя е женена от 2007 до 2011 г. В интервю за The Times през юни Ева Лонгория разказва повече за приятелството […]

Subscribe US Now