Стана му навик! Петър Бакърджиев заряза и новата си жена и…

Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третото си дете, което се роди миналия август. Само няколко месеца по-късно спортният журналист на bTV е зарязал половинката си Кристина Иванова с малко бебе на ръце.

Всъщност Петър и Кристина сложили точка на отношенията си още в края на 2022 г., откогато и Бакърджиев плака издръжка на бебето, освен това ходи да го вижда редовно, въпреки че за малката се грижи главно Кристина.
Изненада! Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева се разделиха заради… СНИМКА
Причината за раздялата на двамата е любовчийския нрав на Бакърджиев, който очевидно не е мъж само за една жена, както обичал да казва и самият той. Неслучайно из коридорите на bTV с право го наричат “Благо Джизъса на bTV”, защото продължавал да сваля млади мацки, дори докато жена му гледала детето им.

Кристина видяла, че любимият й си пише по телефона с други жени и му поставила ултиматум – нея и детето или свалки с мацки. В крайна сметка раздялата била неизбежна. Спортният журналист предпочел свободата и без много да му мисли, напуснал половинката си, пише “Уикенд”.
Преди дни плейбоят на bTV навърши 46 години, но е все така активен в преследването на засукани млади дами. Припомняме, че през 2011-та той дори имаше връзка със своята колежка Виктория Петрова. Двамата изкараха страстна, но кратка авантюра, като мачото заряза красивата водеща на новините, след което се загаджи с Гергана Гунчева (“Мис България” 2004) и набързо се ожени за нея. Родиха им се двама сина – Самуил и Максим, но бракът им изкара по-малко от 10 години. Преди две години двамата се разделиха тихомълком, а причината бе, че Бакърджиев се е влюбил в друга жена – атрактивната Кристина.
“Имах болки и загуби, от които лежах затворена и смазана с дни. Тях скрих. Имах фалшиви усмивки, които показвах на света. И няколко много истински, които скрих. Приемах обратно в живота си предатели, лъжци и лицемери. И отново ги изпращах. Бях забравила какво ми каза вуйчо: “Който те е предал един път, пак ще го направи. От теб зависи да няма следващ път”.

Любовта не се дава по заслуги. Просто се дава. И се отнема не поради грешка или недостатък. Просто си отива, защото си има път. Свой собствен път…”, призна през изминалата година Гергана Гунчева.
Връзката на Бакърджиев с габровката Кристина, която също му роди дете, продължи едва около година. Кристина има едно дете и от предишна връзка, което отглежда сама./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Развалили ли са годежа Меган Фокс и Machine Gun Kelly

След като последните седмици активно се говореше за евентуалната раздяла на Меган Фокс и Machine Gun Kelly, актрисата и модел показа, че не ѝ липсва кураж да се появи на официално събитие без половинка. Всъщност тя не само се показа на афтър партито на Vanity Fair след Оскарите, но и […]

Subscribe US Now