Защо феновете на Бритни Спиърс трябва да простят на Джъстин Тимбърлейк

Ланс Бас призова феновете на Бритни Спиърс да “простят” на Джъстин Тимбърлейк. 44-годишният член на популярната през 90-те години на миналия век група NSYNC сподели мнението си за неотдавнашната негативна реакция, която бившият му колега получи след разкритията на Бритни.
В биографичната си книга The Woman in Me, която официално се появи на пазара преди седмица, Спиърс разказва за връзката си с Тимбърлейк. И шокира феновете си, разкривайки за аборта, който е била принудена да направи, тъй като Джъстин не е бил готов да бъде баща, както и за неговите изневери.
“Всеки има право на собствено мнение”, казва в тази връзка Бас пред TMZ. “Но светът и без това е изпълнен с толкова омраза, особено в момента, че е нужно да бъдем по-толерантни и да се научим да прощаваме. Самата Бритни го направи. Така че, нека вземем пример от нея.”
Изпълнителят добави и че вече е купил мемоарите на Спиърс и планира да ги прочете в най-скоро време. “Всеки заслужава да разкаже историята си”, убеден е той.
След като певицата на “Toxic” хвърли бомбата със своите признания за връзката им от 1999 до 2002 г., Тимбърлейк изключи коментарите си в Instagram.
Въпреки че все още не се е изказал лично за разкритията на Спиърс, Джъстин е изразявал съжаление за поведението си в миналото и е подкрепял певицата, докато тя се опитваше да прекрати 13-годишното попечителство от баща си, което бе официално прекратен през 2021 г.
“Всички трябва да подкрепяме Бритни в този момент. Това, което се случва с нея, просто не е правилно”, написа преди време Тимбърлейк в социалните мрежи. “Никоя жена не трябва да бъде ограничавана да взема решения за собственото си тяло. Никой не трябва никога да бъде държан против волята си, или да иска разрешение за достъп до всичко, за което е работил толкова упорито.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо никой от "Приятели" не реагира след смъртта на Матю Пери

На 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис почина 54-годишният Матю Пери. Звездата от сериала “Приятели” беше намерен безжизнен в джакузито си, а като основна причина за смъртта му се посочва удавяне. Не са открити следи от насилие, както и наркотици, предават говорители на актьора и местните власти. Тепърва […]