Защо бившата на Тайгър Уудс го съди за 30 милиона долара

Последните години не са никак леки за Тайгър Уудс. Първо той претърпя сериозна катастрофа, която подложи под съмнение връщането му към голфа.
След това легендата на този спорт преживя и крах в отношенията с половинката си Ерика Хърман. Двамата започнаха да излизат през 2017 г., но се разделиха през октомври 2022 г. Проблемите за Уудс обаче се задълбочават.
Според People, Хърман е подала нужните документи в съда, за да съди бившата си половинка и управлявания от него тръст – Jupiter Island Irrevocable Homestead Trust. Тя твърди, че е имала устна уговорка с тръста, че ще може да живее в дома на голфъра поне още пет години.
Но вместо това при раздялата им негови хора са ѝ събрали багажа и принудили да напусне къщата. Заради нарушаването на устната договорка бившата половинка на Тайгър Уудс иска обезщетение в размер на 30 милиона долара. Тя също така твърди, че в къщата е държала 40 000 долара в брой, които са били присвоени.
Адвокатите на легендата в голфа обаче твърдят, че на Ерка Хърман ѝ е било позволено да живее в дома на Уудс само докато са двойка. Интересното е, че Хърман е подписала споразумение за неразкриване (NDA), според което всички разногласия между двамата се решават чрез поверителен арбитраж.
Но бившата на Тайгър Уудс всъщност съди не него, а притежавания от него тръст, с което иска да ѝ се позволи да се аргументира пред обществен арбитраж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Епична съдебна битка чака Ива Давидова, освен изневяра, намесиха и кражба на пари

Съдебната битка, която фолклорната певица Ива Давидова поведе срещу доскорошния си брачен партньор Димо Кирилов, май се очертава много тежка и епична. Доскорошните съпрузи, които имат щерка Валена на 2 години, направиха всичко възможно взаимните им обвинявания бързо да станат обществено достояние – нещо повече – историята придобива все по-унизтелен и […]

Subscribe US Now