В какво Пиърс Броснан се призна за виновен

В началото на ноември миналата година стана ясно, че докато е снимал новия си уестърн Unholy Trinity, Пиърс Броснан се е възползвал от възможността да посети националния парк “Йелоустоун”. По време на разходката си там обаче е нарушил правилата за посетителите.
На територията на парка има множество предупреждения с насоки към туристите да преминават само по определени пътеки, заради опасното естество на горещите извори и гейзери.
Въпреки че на някои табели дори се споменава, че “горещите извори са наранили или убили повече хора в “Йелоустоун”, отколкото който и да е друг обект”, 70-годишният актьор явно е пренебрегнал предупреждението и е минал през забранени зони.
След като му е било повдигнато обвинение, той първоначално е пледирал невинен. С наближаването на датата на изслушването си обаче е променил позицията си и се е признал за виновен.
Вече е ясно и какво е наказанието на Пиърс Броснан заради нарушаването на правилата в “Йелоустоун”. От прокуратурата на САЩ в окръг Уайоминг са разпоредили той да плати около 1500 долара глоба общо, пише Entertainment Weekly.
Актьорът от “Джеймс Бонд” също така вече се е извинил за постъпката си. В Instagram профила си той е качил пост, в който пише, че се смята за природозащитник и изпитва “най-голямо уважение и любов към нашия природен свят”.
По-нататък в публикацията Пиърс Броснан обяснява малко повече за инцидента, като признава, че е направил “импулсивна грешка”. По думите му е навлязъл в забранена зона, за да направи снимка, но не е видял поставения знак “Преминаването забранено”, който е предупреждавал за опасност.
“Дълбоко съжалявам за нарушението си и поднасям искрените си извинения на всички за навлизането си в тази деликатна зона. “Йелоустоун” и всичките ни национални паркове трябва да бъдат обгрижвани и запазени, за да могат всички да им се радват”, завършва постът на Пиърс Броснан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скъпи коли и много лукс - как живее дъщерята на Гордън Рамзи

Гордън Рамзи е един от най-известните готвачи, не смао заради професионалата си кариера в кухнята, ресторантите си по цял свят, които имат над 17 звезди Мишлен, но и покрай предаването Hell’s Kitchen, което води години наред. А благодарение на тези свои успехи и години усилен труд, е успял да натрупа […]

Subscribe US Now