Мона Гочева разкри пола на второто си дете

Преди няколко месеца, през лятото, Мона Гочева реши, че е време да сподели с последователите си в социалните мрежи, че е бременна.
Със снимки от плажа тогава тя, съпругът ѝ Радослав Гочев и синът им Никола, дадоха да се разбере, че семейството им ще се увеличи с още един член. За тези месеци Мона и Радослав успяха да посетят Италия за есенна разходка из Милано.
С напредването на времето очаквахме да обявят и какъв ще бъде полът на второто им дете. Е, вече не е нужно да чакаме, защото от профила на Мона в Instagram вече знаем.
От публикуваното видео виждаме как Мона, Радослав и Никола са решили да разберат пола на бебето, отваряйки огромна кутия, в която има цветни балони с хелий.
И така става ясно, че второто дете на Мона Гочева ще бъде момиче. За момента тя не е споделила как се чувства от факта, но сме сигурни, че скоро ще го направи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е общото между Риана, Джони Деп и еротично бельо

От успешна изпълнителка Риана за кратко време се превърна и в не по-малко успешна бизнес дама. Печелившата й стратегия е разнообразие от цветове и форми, което тя приветства и облича в красива опаковка. Разбира се, името на барбадоската певица също продава достатъчно. А когато тя застане и с лика си […]