Удряне, дърпане и изнендващи целувки – споразумението на Хоакин Финикс и Ванеса Кърби за “Наполеон”

С нетърпение очакваме по кината да се завърти “Наполеон”, защото сме сигурни, че и Ридли Скот, и Хоакин Финикс са дали всичко от себе си.
Финикс е известен с това, че се отдава напълно на ролите си и иска да разбере персонажа, за да го изиграе по най-добрия начин. И “Жокера” е само един от пресните примери, спечелил му Оскар.
В “Наполеон” задачата също ще бъде много трудна, защото актьорът ще се превъплъти в ролята на Наполеон Бонапарт и ще ни покаже как е тръгнал от никъде, за да се превърне в една от най-спорните личности в историята не само на Франция, но и на света.
Важна част от сюжета на филма са и взаимоотношенията на Наполеон с възлюбената му Жозефин. Първоначално ролята бе дадена на Джоди Комър, но по-късно я замести Ванеса Кърби. А за да предадат изгарящата любов между персонажите, Хоакин Финикс и Ванеса Кърби са били готови на всичко.
В интервю за Empire двамата споделят, че са се стремели да се изненадват един друг с действия, мимики, а понякога и реплики.
Кърби казва, че и двамата са знаели, че работят в безопасна среда и това им е позволило да отидат на някои много “тъмни места”. Финикс пък допълва, че актрисата му е дала разрешение да прави каквото пожелае.
“Тя каза: “Виж, можеш да направиш всичко, което почувстваш”, а аз отвърнах със същото”, казва актьорът. Хоакин Финикс дори дава малко повече пояснения. “Можеш да ме удариш, можеш да ме хванеш, можеш да ме дърпаш, можеш да ме целунеш, каквото и да е”, му е казала Ванеса Кърби.
“Бяхме се споразумели да се изненадваме един друг”, казва още Финикс за работата си с Кърби по “Наполеон”. Премиерата на филма е насрочена за 22 ноември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво направи неочаквано Папи Ханс заради Дебора от Стара Загора

Изпълнителят Папи Ханс отложи новия си хит заради насилието над 18-годишната Дебора в Стара Загора. “В песента има сексуални шеги и не е релевантно на случващото се сега”, заяви певецът пред “Телеграф”. Премиерата на песента на Константин Трендафилов, както е истинското му име, трябваше да бъде миналата седмица в четвъртък. Предвид […]

Subscribe US Now