Бебе и сватба за Алекса и Елица от “Игри на волята” СНИМКИ

Любовта между Алекса и Елица от тазгодишния сезон на “Игри на волята” се превърна в една от основните теми редом до дуелите и битките на Арената. След края на шоуто обаче, двамата вече имат една голяма награда от 100 000 лв. и много бъдещи съвместни планове.

Наскоро 7-кратният шампион по борба разкри, че би искал да си има собствено жилище, в което с Елица да създадат семейство. Неговата любима, разбира се, няма нищо против такава перспектива.
Ето за какво похарчи 100-те бона Алекса от “Игри на волята” ВИДЕО

“Още не сме решили окончателно. Аз по принцип не съм и предполагал, че ще бъда победител. Все още обмисляме какво да правим. Като за начало ще се преместим да живеем в София. Нямаме собствено жилище, но искаме да си вземем апартамент под наем. Просто искаме да си имаме наше място, да сме си сами и да си създадем семейство, ако е възможно. Да станем трима. И също планираме следващата година да направим голяма сватба”, призна големият победител пред “Телеграф”.
“Аз и Елица сме почти от две години заедно – сподели още финалистът и добави: – Планувам да се върна в борбата, да се стегна малко и да вляза във форма. Елица вече цели да стане майка.
Нещо ужасно сполетя Алекса минути след победата в “Игри на волята” СНИМКА
Колко деца искам ли? Колкото Господ ни даде. И на две, и на три ще бъда доволен, но като начало нека си имаме едно. Няма значение какво ще бъде, но колкото повече време минава, някак ми се иска да е момиченце. Не знам защо, просто така го чувствам – и сподели, че мечтае за семейство: – Сега мечтая най-много да си изградим с Елица наше семейство и наш дом. Нищо друго не е по-важно за мен за момента”.
Двамата се запознават в Белмекен, когато Ерски е на лагер. “Запознахме се на един мой лагер в Белмекен. Аз бях с националния отбор там, а тя беше с нейни приятелки. Беше дошла да се види с бившия й отбор с нейните треньори. И е искала да го съчетае като почивка за един-два дни. И тогава ние се видяхме, случи се това, което трябваше да се случи и Елица реши да остане до края на моя лагер. Бяхме цяла седмица заедно”.
Елица се разбира чудесно с родителите на Алекса. “Да, много добре се разбират. Приели са я като дъщеря, не като моята приятелка или съпруга, а като дъщеря. По принцип те я уважават много повече, отколкото мен, детето им (смее се). Аз също се разбирам много с нейните родители, те са страхотни. Вярвам, че ме харесват. Не съм толкова лош, че да е обратното (отново се смее)”.

Двамата обичат да тренират заедно и се разделят рядко, споделя борецът: “Да, когато живеехме в Сърбия, тренирахме много често заедно. Ние рядко се разделяме, но когато се налага, се случва и то е най-много за 1 или 2 дни. Или ако аз не ходя на лагери – и добави: – Ние живеехме година и половина в моята къща в Сърбия. Повечето време прекарвахме заедно, защото тя е българка и няма приятели в Сърбия и единственият човек, с когото може да си общува, съм аз”.
Любимото им занимание е да гледат филми и сериали заедно. „А моето любимо занимание е да цъкам лига, което много дразни Елица, защото тя не играе и не обича такива игри. Дори ми казва, че това е загуба на време и то е така, но аз не мога да спра. Ние, мъжете, просто не искаме да порастваме и това ни държи детския дух – сподели той и добави, че много обича да пее.
“Да, много обичам да пея. Обичам да слушам всякаква музика – българска, сръбска и всяка една. Мислил съм да се занимавам с музика. Всъщност сега всички участници от „Игри на волята“ се опитват да показват начина си на живот в профилите си, как тренират, как се хранят здравословно. Аз самият не се виждам по този начин. По-скоро се виждам в шоубизнеса, музика, пеене, да бъда водещ някъде. Това ми харесва. Все пак цял живот тренирам и се занимавам със спорт и сякаш ми се иска нещо различно за в бъдеще”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглеждат децата и внуците на Снуп Дог

Снуп Дог позира за рядка снимка с цялото си семейство, като част от рекламната кампания за SKIMS на Ким Кардашиян тази седмица. 51-годишният рапър смени обичайната си визия и облече пижама заедно със своите деца и внуци за празничната кампания на компанията. Изпълнителят на Death Row Records, чието истинско име е […]

Subscribe US Now