Благо Джизъса с нов прякор в “Сървайвър”, не е за вярване как реагира СНИМКИ

Само ден след като попадна в “Сървайвър”, ексфутболистът Благо Георгиев се сдоби с нов и доста атрактивен прякор, който със сигурност ще държи да остави и след края на шоуто.

Съотборниците му от племето на известните се оказаха повече от впечатлени от възможностите му в тежката битка в електриковите води на Доминикана и в крайна сметка го определиха като “Тигъра” – нещо, което накара Джизъса направо да се разтапи от кеф. В нея той беше заключен с верига на платформа в Карибско море заедно със съперника си от вражеското племе “Войни” – модния дизайнер Едис.
Джизъса пред БЛИЦ часове преди “Сървайвър”: Семеен мъж съм, няма да се поддам!

Двамата трябваше да бъдат освободени от съотборниците си, да скочат във водата, да преминат през серия от препятствия и да стрелят по топки.  Съплеменничката на Благо – нежната хубавица Марго, обаче не успя да го отключи навреме, а през това време дизайнерът Едис набра огромна преднина.
Благо Джизъса остава без блажно в “Сървайвър” СНИМКА
Въпреки че изостана жестоко, Джизъса не се отказа и направи невероятно шоу като настигна съперника си, стопи напълно разликата между двамата, успя да го срази и да вземе важна точка за своя тим, който го посрещна с бурни възгласи: “Тигър!”, “Звяр!”. В крайна сметка племето на известните спечели водната битка с 10 на 7 и взе тотема за племенен имунитет./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Нова гола провокация от Айрленд Болдуин

Още преди да забременее Айрленд Болдуин обичаше не само да говори открито по всички теми, но и да провокира феновете си със снимки. Само преди седмица дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър реши да публикува няколко снимки по бански, на които се вижда бременното ѝ коремче. Тогава моделът поясни, че […]