Нова гола провокация от Айрленд Болдуин

Още преди да забременее Айрленд Болдуин обичаше не само да говори открито по всички теми, но и да провокира феновете си със снимки.
Само преди седмица дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър реши да публикува няколко снимки по бански, на които се вижда бременното ѝ коремче. Тогава моделът поясни, че е в шестия месец.
И не ни се наложи да чакаме дълго, за да получим ново включване от нея. Отново в профила си в Instagram Айрленд Болдуин публикува снимка от банята, на която е чисто гола и прикрива гърдите си с ръце.
Този път към поста няма кой знае колко пояснения, единствено ни дава да разберем, че “на борда има бебе”, но това вече го знаем. Интересното е, че Болдуин е отбелязала в снимката и половинката си – музикантът Андре Алън Анджос. В коментарите пък виждаме, че Румър Уилис – голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур, която също е бременна, харесва това, което вижда, пишейки “прекрасна кралица”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Глория проговори за "Гласът на България" и заема ли мястото на Галена

След като стана ясно, че Галена няма да бъде треньор в следващия сезон на “Гласът на България”, спекулациите коя поп фолк звезда ще заеме мястото й са в разгара си. Разбира се, кой друг, освен Глория, да е първото предположение, още повече, че според много от тиражираните в публичното пространство […]

Subscribe US Now