Мика Стоичкова хвърли бомбата, показа… СНИМКА

Мика Стоичкова хвърли голяма бомба за личния си живот тази Коледа. Щерката на Стоичков, която се занимава доста активно с инфлуенсърство, показа какъв любопитен късмет й се е паднал от баницата тази година. А именно – “Бебе”!

Мика вече е горда майка на дъщеричка, а малката Миа вече е прекрасна млада дама, която редовно позира заедно с майка си в тематични фотосесии.
Мика Стоичкова подлуди с тази рокля, показа и пръстен СНИМКА 18+

“Бебе! Ще имаш нов телефон – бебефон”, пише на късметчето на Мика, а тя веднага побърза да го сподели с последователите си, сякаш за да издаде и какво си пожелава за новата година.
Мика Стоичкова и новият й се пуснаха от спалнята СНИМКА
Явно връзката с новия й приятел Йордан върви повече от добре, защото иначе тя едва ли щеше да се похвали пред всички с късмета си. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mika Stoitchkov (@mstoitchkov)

Приятелят на Мика “дебютира” в Инстаграм профила ѝ това лято с романтично видео на яхта, а по-късно стана ясно, че той е неин колега, занимаващ се с реклама и маркетинг./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Камелия с култови признания, разкри нещо неподозирано СНИМКИ

Коледната магия със сигурност е завладяла поп фолк дивата Камелия, която направи серия от лични откровения в края на годината в ефира на Нова телевизия. Изпълнителката, която продължава да приковава с лекота вниманието на феновете си с различни изкусителни фотосесии, съвсем скоро ще издаде и своята автобиографична книга. Камелия шокира […]