Джорджия разобличи топ измамник в шоу средите: Пазете се! Издирван е от много хора, завлече и мен!

Поп фолк певицата Джорджия хвърли в ступор всички за пореден път, след като разобличи публично топ измамник, завлякъл с пари не само нея, но и още много хора от родния шоубизнес, а и вероятно не само от него.

Преди две седмици нейната нова песен “Истини” трябваше да има официален дебют. Вместо това обаче, изпълнителката губи нерви, енергия и много пари, защото попада на изпечен топ измамник. А историята, която разкрива сега, тепърва ще провокира реакциите.

Цялата истина за Джорджия лъсна в това ВИДЕО

Джорджия попада на лицето Петър Маринов Петров, плаща му, за да си свърши професионално работата по песента й, а той не само, че не го прави, но и показва най-наглата си страна. А, оказва се, че го прави и системно, с много други популярни личности.
“Обръщам се чисто човешки към всеки един рекламодател във или извън сферата на шоубизнеса“, така започна разказа си Джорджия пред нас, а подробностите, меко казано, са пълни с големи дози арогантност.
„Преди два месеца започна моята така наречена борба, за да мога да си пусна един изключително силен проект, в който съм вложила страшно много. Исках той да бъде реализиран по най-добрия начин, за което й заплатих немалко пари за реклама“, споделя неволите си изпълнителката. И пояснява – „всеки изпълнител, който прави проекти, свързани с YouTube промотиране, използва реклама, свързана с Google Ads. Плаща за нея, независимо дали е към големи музикални компании или се самопродуцира.
Дъщерята на Джорджия сложи край на “Татковци” ВИДЕО
Всеки си плаща за реклама, независимо дали е пеещ или не, дали става или не. Не подценявам никого, но и не толерирам този, който няма никакви гласови възможности, а заема позиции, класации, върти се по дискотеки и т.н. Тоест той отнема едно работно място на човек, който наистина е можещ“, категорична е Джорджия.

Това, което й се случва в последните два месеца и половина, вероятно ще прозвучи познато на много нейни колеги, както вече стана ясно, попаднали в същото положение.
„Два месеца и половина не мога да промотирам песента си, въпреки обявената дата. Получавам обяснения как тя не може да се промотира, въпреки че е одобрена от Google Ads, и така и не тръгва. Започнаха едни мъки, търсене на варианти. В един момент попадам на човек на име Петър Маринов Петров.
Въпросният смешник, мога да си позволя така да го нарека, е изключително изпечен измамник, който ми гарантира, че песента ще тръгне. Аз отново давам пари, които обаче по никакъв начин не се трансферират в промоционална кампания към You Tube за песента. Той прибира парите, спира да си вдига телефона, а на sms-ите отговаря супер нагло. Това е изключително долно и непрофесионално! Отделно забърква още 100 човека, с които твърди, че работи в екип, аз проверявам и се оказва, че те изобщо не искат да чуват за него, камо ли да работят.
На практика той прибира парите на хората, не ги инвестира в никаква кампания, след което се покрива. Разбрах също така и че той е уволнен от работа. Няма и лична карта, тъй като тя е взета от някого, от когото също е взел пари – като гарант, че ще върне сумата. До ден днешен това явно не се е случило.“
Оказва се, че лицето Петър Маринов Петров е още по-дискредитиран и от това, което Джорджия описва до момента. Изпълнителката е твърдо решена да го съди!

„Няма да оставя нещата така. Ще му повдигна дело, защото разполагам с всички доказателства! Тепърва ще излизат и още, ако той не ми върне парите. Ок съм да покажа и чатове, и всичко нужно“, добавя още ожилената изпълнителка, която не помни досега да се е сблъсквала в работата си с такава фрапираща наглост.
Нещо повече – в момента, в който Джорджия заявява, че си иска парите обратно, щом нищо не е свършено по песента, въпросното момче прави така, че песента й „Истини“ да не се появява при търсене в Google, а да бъде открита единствено, ако се влезе в YouTube канала на изпълнителката. Вместо това излиза единствено тийзъра на парчето.
„Аз не гоня класации, но едно завръщане на изпълнител, който е прекъсвал, както е в моя случай – заради сериозни здравословни проблеми – е много, много трудно. Освен това зад мен стои екип, автори, композитори. Хора, които ми се доверяват и които поверяват песента си именно на мен, за да я представя по най-добрия начин, чрез който да достигне до аудиторията, дори и да не е тотален хит. Тези автори разчитат на това и не може един тотален смешник и мизерник да спъва целия този процес! Това е тотална подигравка с труда на хората!“, бясна е Джорджия.
В крайна сметка парчето “Истини”, което е много специално за нея и което тя неслучайно определя като „изключителен проект“, ще се появи, макар и трудно и със забавяне в музикалните канали, а виновникът за фалстарта му ще понесе доста сериозни последствия оттук нататък./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Притеснява ли се Рене Зелуегър от остаряването

Не от днес, темата за младостта, остаряването и красотата особено вълнува редица световноизвестни личности. Напоследък, обаче, като че ли всички са се наговорили да коментират само нея. Селена Гомес и Дженифър Гарнър са само две от тях. Към тях се присъединява и Рене Зелуегър. Всички, които са гледали “Дневникът на […]

Subscribe US Now