Никой не очакваше това от Джони Деп

След години бурен живот и скандали, в който Джони Деп грабеше с щедро от всички удоволствия – секс, алкохол, наркотици, партита и т.н., холивудският актьор очевидно е решил, че е крайно време за промяна.
И макар никой да не очакваше това от него, Джони Деп всъщност се наслаждава на спокойния живот в Англия. 59-годишният актьор разкрива, че е заменил Холивуд с провинциалния английски окръг Съмърсет в интервю за априлския брой на местното списание Somerset Life.
“Просто обичам места с характер. Имам различни къщи на различни места и всички те означават нещо специално за мен. Нямам ги само за да кажа, че ги притежавам, имам ги за употреба и защото са специални, “, разкрива той пред изданието.
Джони Деп не пропуска да похвали района, че му позволява да живее по-комфортно извън светлината на прожекторите. “Британците са готини и ще ви поздравят, сякаш сте съсед, без да прекаляват”, споделя той. “Нямам нищо против, ако хората искат автограф или кратък разговор, но не и когато прекарвам време насаме със семейството си.” Той добавя: “Мога да отида в магазините, без да съм заобиколен от хора, които искат селфита. Нямам нищо против това до определен момент, но понякога става малко пренаселено.”
Звездата от “Карибски пирати” разкрива, че спокойният начин на живот му отива повече, отколкото някои биха си помислили. “В интерес на истината аз съм доста срамежлив човек”, казва той. “Това е едно от страхотните неща за Великобритания и особено за Съмърсет. Мога просто да бъда себе си – и това е хубаво.”
Според Evening Standard през 2014 г. Деп купува имението за 13 милиона британски лири в Съмърсет, което е на около три часа и половина от Лондон с кола. Съобщава се, че имотът има 12 спални и осем бани. Somerset Life отбелязва, че домът, който описват като “велико имение”, се простира в рамките на 3440 дка и е заобиколен от много градини.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Георги Блажев не се възхищава на всички майки

Любовта кара хората да стават все по-романтични и да измислят какви ли неща, за да изненадат половинката си. И да я накарат да се чувства все по-обичана. В това число включваме и предложението за брак, което в повечето случаи бива добре планувано. Георги Блажев също е планирал как да предложи […]

Subscribe US Now