Защо Ryanair се шегува със Селена Гомес

Селена Гомес е известна с това, че се опитва открито да говори за негативното влияние, което социалните мрежи имат върху живота ѝ.
Ето защо не един или два пъти си е взимала почивка от тях. Но понякога тези ѝ действия могат да бъдат използвани срещу нея, за да бъде осмяна.
От Metro.co.uk разбираме, че съвсем наскоро Селена Гомес е обявила в профила си в Instagram, че ще си вземе почивка от социалната мрежа. Но се е оказало, че въпросната почивка е продължила по-малко от 24 часа.
Около 18 часа след обявяването на почивка 31-годишната изпълнителка е публикувала стори, на което е с Гордън Рамзи и му благодари, че ѝ е гостувал, за да направят заедно бургери за закуска. Всичко това бе използвано от Ryanair с цел осмиване.
Нискотарифната авиокомпания публикува в X (преди Twitter) новината за кратката почивка на Гомес от социалните мрежи и написаха: “Ако “Никога повече няма да летя с Ryanair” беше човек”. Подигравките със Селена Гомес не спират само с Ryanair.
В X хората се шегуват, че за изпълнителката почивка от социалните мрежи означава просто да се затвори приложението.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Варени, пържени, поширани или печени - кои яйца са най-здравословни

Идеални в комбинация, но чудесни и консумирани самостоятелно, яйцата си остават сред най-предпочитаната храна по ред причини. От една страна те са вкусни и лесни за приготвяне, а от друга са и изключително полезни. Само в едно яйце например се съдържат около шест грама протеин – количество, което осигурява на […]

Subscribe US Now