Кои актьори са си падали по колеги

За никого не е тайна, че снимането на филм поставя актьорите в неочаквани ситуации. Понякога дори такива, в които отношенията помежду им стават особено близки – опасно близки.
В някои случаи се появяват чувства и извън снимачната площадка. Такива истории вероятно са ни попадали, а Us Mаgazine пък ни представят списък с актьори, които не са се срамували да си признаят романтичните чувства един на друг.
Даниел Радклиф и Хелена Бонъм Картър
Актьорът, изиграл Хари Потър във всички осем филма за магьосника, си признава, че е бил привлечен към колежката си Хелена Бонъм Картър въпреки разликата им във възрастта от цели 23 години.
Любопитно е, че след края на снимките на осмия филм Даниел Радклиф е написал бележка специално за актрисата. В нея той споделя, че наистина я обича и му се иска да е бил роден 10 години по-рано, за да има шанс с нея.
Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън
Дженифър Анистън веднъж е казала на Дейвид Шуимър, че би било жалко, ако първата целувка помежду им бъде по телевизията. Точно това обаче и става. “Разбира се, за първи път се целунахме в онова кафене. Просто насочихме цялото си обожание и любов един към друг към Рос и Рейчъл”, обяснява още Дженифър Анистън.
Химията между нея и Дейвид Шуимър докато са снимали сериала “Приятели” оказва се е била гореща тема на снимачната площадка. “Всички бяха подозрителни, че нещо се случва”, казва продуцентът Кевин С. Брайт пред The Hollywood Reporter през май миналата година.
Сандра Бълок и Киану Рийвс
Сандра Бълок не крие, че е смятала Киану Рийвс за сладък и красив. До среща между двамата обаче така и не се стига, тъй като според актрисата той не е харесвал нещо в нея.
Киану Рийвс пък директно си признава, че се е влюбил в нея от пръв поглед, когато са снимали филма “Скорост”. Въпреки че според него тя очевидно не е и подозирала за чувствата му, той споделя, че ходенето на работа му е било приятно, понеже тя е “прекрасен човек и актриса”.
Ема Уотсън и Том Фелтън
“В първите два филма бях силно влюбена в Том Фелтън. Той беше първото ми влюбване”, разкрива Ема Уотсън преди време пред Seventeen. Изненадващо е също, че двамата актьори дори са си говорили за чувствата помежду си и сега дори се забавляват с това, понеже са останали просто приятели.
Всъщност Том Фелтън наистина е харесвал Ема Уотсън, но не и по романтичен начин. Взаимоотношенията помежду им обаче са все още силни, макар и чисто приятелски.
Хелън Мирън и Вин Дизел
Двамата участват заедно в “Бързи и яростни 9” през 2021 г., но Хелън Мирън си признава, че и от преди си е падала по Вин Дизел. И чувствата ѝ не са останали несподелени, защото Вин Дизел също е бил влюбен в колежката си.
По думите му помежду им е имало наистина специална връзка, нещо “наистина вълшебно и наистина специално”.
Хилари Дъф и Чад Майкъл Мъри
Заедно те снимат “Историята на Пепеляшка”, а за работата по филма Хилари Дъф разкрива, че е бил период, в който определено е била влюбена в Чад.
“Имахме няколко сцени с целувки във филма и си спомням, че се чувствах доста нервна”, признава Хилари. Тя обаче казва и че след това с Чад Майкъл Мъри са станали приятели и вече е била по-малко нервна около него.
Манди Мур и Шейн Уест
“Мисля, че и двамата бяхме малко влюбени”, споделя Шейн Уест в интервю за Vulture през юни 2021 г. Той допълва още, че с актрисата Манди Мур обаче така и не са започвали романтична връзка помежду си.
Самата тя и не крие, че също си е падала по колегата си, докато заедно са снимали филма “Незабравима” от 2002 г.
“Шейн беше толкова готин. Всичко в него – начинът, по който се обличаше, малките цигари, които пушеше, и музиката, която слушаше. Той беше героят за мен и определено имаше част от мен, която абсолютно се влюби в него”, споделя Манди Мур пред Entertainment Weekly през 2017 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Михаела Маринова: Преминах през душевни възходи и падения

Михаела Маринова съвсем скоро ще сбъдне една дългоочаквана мечта – появата на втория си самостоятелен албум. Младата певица признава, че все още не може да осъзнае как е успяла да стигне до тук, да премине през толкова трудности и да реализира този проект, който ще бъде представен на 27 декември […]

Subscribe US Now