Кендъл Дженър отново е сама

Не са малко известните личности, на които просто не им върви в любовта. Поне към момента и Кендъл Дженър спада сред тях.
Списъкът с бивши гаджета на модела не е никак кратък, а към него вече може да причислим и Девин Букър. През 2020 г. започнаха слуховете, че двамата са заедно, като цяла една година по-късно, през февруари 2021 г., потвърдиха, че това наистина е така.
Но източници на Entertainment Tonight и E! News твърдят, че Дженър и Букър са взели решение да се разделят след две години връзка. Твърди се, че моделът и баскетболистът са водели разговори за бъдещето си като двойка.
Но са достигнали до извода, че не са на една и съща страница. Запознатите източници твърдят, че Кендъл Дженър също е имала усещането, че не вървят по един и същи път. Като раздялата се е случила преди около седмица и половина, пише People.
Разбира се, към момента официално нито един от двамата не е потвърдил или отрекъл новината. Което ни води на мисълта, че дори тя да е вярна, Дженър и Букър могат все пак да намерят отново общ език.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лъснаха любовните игри на Благо Георгиев, искал да прави бебе и на... СНИМКИ

Любовните игри на Благой Георгиев лъснаха в момент, в който той очаква бебе № 5 от новата си приятелка и най-вероятно скоро и бъдеща съпруга. Оказва се, че още докато бил със Златка Райкова, на която също направи дете, ексфутболистът редовно свалял различни пищни девойки по дискотеките. Една от тях […]