Кендъл Дженър отново е сама

И преди сме казвали, че Кендъл Дженър е от известните личности, на които просто не им върви в любовта. През последните две години тя има връзка с баскетболиста Девин Букър.
И всичко изглеждаше наред до това лято, когато стана ясно, че са взели решението да се разделят. Но тази раздяла не бе за много дълго, защото само месец по-късно разбрахме, че отново са дали шанс на връзката си.
Изглежда обаче че на Дженър и Букър просто не им е писано да бъдат заедно. Според списание People още през миналия месец двамата са взели отново решението да се разделят.
Към момента се знае, че причината за раздялата не се крие в различие в характерите, а във факта, че работните им графици са твърде заети и просто не им остава време, в което да са заедно. Не и колкото им се иска. Източник на People твърди, че на този етап са сложили кариерите си като приоритет пред любовта.
Решението за раздялата между Кендъл Дженър и Девин Букър е било взаимно и двамата планират да поддържат контакт в бъдеще.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Необичайният навик на крал Чарлз

Да си крал идва с редица привилегии. И една от тях е да не си длъжен да обясняваш странните си навици, както и да изискваш от персонала да спазва не по-малко ексцентрични изисквания, които касаят начина ти на живот. Чували сме, че кралица Елизабет не е понасяла сандвичи с квадратна […]

Кендъл Дженър отново е сама

Не са малко известните личности, на които просто не им върви в любовта. Поне към момента и Кендъл Дженър спада сред тях.
Списъкът с бивши гаджета на модела не е никак кратък, а към него вече може да причислим и Девин Букър. През 2020 г. започнаха слуховете, че двамата са заедно, като цяла една година по-късно, през февруари 2021 г., потвърдиха, че това наистина е така.
Но източници на Entertainment Tonight и E! News твърдят, че Дженър и Букър са взели решение да се разделят след две години връзка. Твърди се, че моделът и баскетболистът са водели разговори за бъдещето си като двойка.
Но са достигнали до извода, че не са на една и съща страница. Запознатите източници твърдят, че Кендъл Дженър също е имала усещането, че не вървят по един и същи път. Като раздялата се е случила преди около седмица и половина, пише People.
Разбира се, към момента официално нито един от двамата не е потвърдил или отрекъл новината. Което ни води на мисълта, че дори тя да е вярна, Дженър и Букър могат все пак да намерят отново общ език.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лъснаха любовните игри на Благо Георгиев, искал да прави бебе и на... СНИМКИ

Любовните игри на Благой Георгиев лъснаха в момент, в който той очаква бебе № 5 от новата си приятелка и най-вероятно скоро и бъдеща съпруга. Оказва се, че още докато бил със Златка Райкова, на която също направи дете, ексфутболистът редовно свалял различни пищни девойки по дискотеките. Една от тях […]

Subscribe US Now