Първа снимка на Алек Болдуин, Хилария и седемте им деца

“Маса за деветима, моля!” Точно това ще се наложи да кажат Алек и Хилария Болдуин, когато влязат в някой ресторант.
В края на миналия месец Алек и Хилария приветстваха бебе номер седем във фамилията си. Илария Каталина Ирена проплака на 22 септември, като за прекрасната новина щастливата майка се похвали в социалните мрежи.
Близо две седмици по-късно тя прави всички свидетели и на още една семейната идилия – инструкторката по йога и актьорът седят върху голямо легло, заобиколени от всичките им седем деца.
“Първата ни снимка с най-малките Болдуин! Какъв отбор-мечта Болдуинито”, написа 38-годишната Хилария. “Айрланд, липсваш ни и те обичаме”, обърна се тя към дъщерята на Алек от бившата му съпруга Ким Бейсинджър, пише Page Six.
Алек Болдуин и Хилария са родители на Кармен (9 г.), Рафаел (7 г.), Леонардо (5 г.), Ромео (4 г.), Едуардо (почти 2 г.) и Лусия (18 месеца).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Том Брейди предупреди гаджетата на дъщеря му

Въпреки че всички си задават въпроси за бъдещето на Том Брейди и Жизел Бюндхен, играчът от NFL изглежда успява поне за миг да избяга от сериозната тема и да погледне на живота с хумор. Той може и да има проблеми със съпругата си, но със сигурност не иска 9-годишата му […]