Том Брейди предупреди гаджетата на дъщеря му

Въпреки че всички си задават въпроси за бъдещето на Том Брейди и Жизел Бюндхен, играчът от NFL изглежда успява поне за миг да избяга от сериозната тема и да погледне на живота с хумор.
Той може и да има проблеми със съпругата си, но със сигурност не иска 9-годишата му дъщеря Вивиан да се забърка с неподходящи гаджета.
45-годишният куотърбек качи като стори в Instagram снимка на надгробен камък, върху който пише “Всеки, който излиза с дъщеря ми”. “Искам да бъда кристално ясен”, написа той и добави смеещи се емотиконки и червено сърце (очевидно, за да сме спокойни, че се шегува).
Вивиан е единствената дъщеря на футболиста и съпругата му Жизел Бюндхен. Двойката също има син, Бенджамин, (12 г.), а Брейди има по-голям син, Джак, (15 г.), от бившата си приятелка Бриджит Мойнахан.
Наскоро източници на Page Six казаха, че спортистът се е съсредоточил върху това да бъде възможно най-добрият баща на фона на твърденията за брачните му проблеми. “Той се опитва да бъде супер татко”, посочи вътрешният човек.
Именно темата с децата е в основата на кризата между Том Брейди и Жизел Бюндхен. След като Том реши да се върне на терена, моделът заяви, че иска да прекарва повече време с нея и децата им.
В средата на миналия месец Брейди говори в подкаста SiriusXM podcast “Let”s Go! with Tom Brady, Larry Fitzgerald and Jim Gray,” за важността на семейството. “Футболът и семейството винаги са били най-важното нещо за мен, така че е хубаво време от годината”, каза той след спечелването на първия си мач за сезона.
Седмици по-късно Джак, Бенджамин и Вивиан бяха забелязани на първия домакински мач на Buccaneers – отборът, в който Том играе. На стадиона обаче липсваше Жизел Бюндхен. Преди началото на мача Брейди ни направи свидетели на мил момент с децата си, които целуна и прегърна, докато излиза на игрището.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шегите на Том Брейди с бъдещите гаджета на дъщеря му

Въпреки че всички си задават въпроси за бъдещето на Том Брейди и Жизел Бюндхен, играчът от NFL изглежда успява поне за миг да избяга от сериозната тема и да погледне на живота с хумор. Той може и да има проблеми със съпругата си, но със сигурност не иска 9-годишната му дъщеря […]

Subscribe US Now