Секс с мъже или секс с жени предпочита Джейда Пинкет Смит

Джейда Пинкет Смит и Бритни Спиърс сякаш се надпреварват коя ще направи по-шокиращи разкрития в книгата си, като през последните дни ставаме свидетели на доста и от двете страни.
В мемоарите си Worthy съпругата на Уил Смит разкри, че двамата с него не живеят като двойка от години, но са успели да го скрият в тайна. В книгата актрисата обаче говори и за други лични неща. Като секса с жени например.
В конкретен абзац от Worthy Джейда Пинкет Смит пише, че около нея винаги са витаели слухове, че е лесбийка и тя до някаква степен ги разбира, защото в по-младите си години е посещавал определени клубове и заведения.
Тогава обаче Джейда признава, че в ранните си години в Холивуд е опознавала себе си, а това е включвало и секс с жени. “Имах няколко сексуални преживявания с жени, само за да разбера, че когато става въпрос за секс, обичам мъжете.”

Въпреки това Джейда Пинкет Смит пише, че се възхищава на жените с всякакъв цвят на кожата и смята, че именно жената е най-уникалното създание на планетата, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Вера Уанг изглежда на годините на дъщерите си

Вера Уанг изглежда невероятно на 74 години и в това няма никакво съмнение. Това, което изненада феновете ѝ обаче, е скорошното ѝ разкритие, че си позволява редовно да се наслаждава на McDonald’s, коктейли с водка и понички. “Ям McDonald’s, абсолютно”, разкрива модният дизайнер пред Page Six Style, като признава, че […]