Диана Димитрова изпращала голи снимки на щерката на Вергов и я… СНИМКИ

Тиражираната информация за кореспонденцията между Диана Димитрова и дъщерята на Вергов провокира вълна от реакции в социалните мрежи, където могат да се видят всевъзможни безпомадни изказвания по адрес на актрисата. Има и такива, които открито застават на нейна страна, разбира се, убедени, че не всичко е такова, каквото се изкарва.

Според мнозина обаче, актрисата е някаква смесица между луда и перверзна заради всичко, което е изпращала до момента на щерката на колегата си. Става въпрос за съобщения отпреди 5 години.
Елен Колева проговори за битата Диана Димитрова и се нахвърли върху мафията и гилдията

Информациите гласят, че актрисата не е пращала на 15-годишната Алена само лесбийски съобщения, но и свои голи снимки, придружени с думите: “голите момичета на тати могат да се забавляват и сами”. Всичко това е провокирало Юлиан Вергов да удари колежката си, с която по онова време е имал любовна и сексуална връзка. Твърди се, че той обаче не я е пребил, а само я е ударил веднъж, но доста силно, пише “Уикенд”.
Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!
Разбира се, всяка форма на физическа агресия, особено към жена, е недопустима, но ако всичко останало се окаже непоклатима истина, то ситуацията ще придобие далеч по-грозно изражение от това, което има към момента. Изданието добавя още, че главната цел на актрисата била да нарани Вергов, защото той точно е започвал да се отдръпва от нея. Затова решила да го атакува с най-скъпото му, правейки дъщеря му лесбийка, гласи още информацията в изданието.

Засега съдът не вижда нищо нередно в действията на Юлиан Вергов и не го осъди, но това е така само на първа инстанция. Делото продължава и не се знае какво ще извади още от ръкава Диана Димитрова, която няма изкарано даже и медицинско свидетелство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рекордът, който принц Хари и Меган Маркъл биха

Докато всички се чудят дали принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват на коронацията на крал Чарлз на 6 май, херцозите на Съсекс имат по-важна работа. И тя е свързана с фондацията им Archewell. И има защо да й обръщат толкова внимание – Archewell постигна своеобразен рекорд в първата година […]