Урокът, който кралицата даде на Кейт

Кейт Мидълтън вече 11 години е част от английското кралско семейство. За това време тя не просто успя да спечели сърцата на британците, но и черпеше вода от извора за това как трябва да се държи една бъдеща кралица.
Когато един ден принц Уилям стане крал, Кейт ще бъде в ролята на кралица консорт.
И за целта тя се възползва да взима “уроци” от най-добрия източник – Елизабет II. “Катрин се учи чрез наблюдение”, казва кралската биографка Сали Бедел Смит пред People. Тя знае кое се взима под внимание. Научила е много от кралицата.”
Макар да ги дели възрастова разлика от 56 години, всъщност Елизабет II и Кейт доста си приличат в няколко отношения: тихия стоицизъм, абсолютната дискретност и пълната вярност към Короната.
Бедел Смит подчертава, че мнението им за политически въпроси никога не се чува, а публичният им имидж е стриктно контролиран. Освен това Кейт следва негласното мото на кралицата: “Никога не се обяснявай и никога не се оплаквай”.
От People допълват, че макар да е модерна жена, херцогинята на Кеймбридж се съобразява и е приела всички правила на вековната институция на британската корона. “Може да звучи като непривлекателна и скромна добродетел, но е важна, за да бъдеш успешен зъбец в кралското зъбчато колело”, казва авторката на Elizabeth: Queen and Crown Сара Гристууд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво прави Есил Дюран? Изглежда невероятно на плажа СНИМКИ 18+

Есил Дюран сложи всички в малкия си джоб с начина, по който изглежда. По-младите й колежки в поп фолка със сигурност й завиждат благородно за визията. Наскоро в Инстаграм профила си 53-годишната поп фолк звезда, която направи фурор с участието си в “Като две капки вода”, показа какво щастие изпитва […]

Subscribe US Now