Битката на принцеса Йожени с килограмите

От всички популярни членове на кралското семейство принцеса Йожени е най-отворена към последователите си. Тя има личен Instagram профил, освен това често участва в различни подкасти, в които говори за живота си.
Именно в подкаста на Джеси и Лени Уеър Table Manners по-малката дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън разкри за някои от трудностите, свързани с майчинството. “Тялото ми след раждането ме побърква – много ми е трудно да сваля килограмите, натрупани през бременността.”
33-годишната принцеса допълва, че вероятно всичко, свързано с външния вид и теглото, е свързано с очакванията на обществото към нея и към майките като цяло. “Когато си популярна личност, си в центъра на вниманието”, казва тя.
“В нашето семейство това започна в “идеалната” възраст, когато бях около 13, бях подстригана на паничка, бях малко пълничка, а момчетата ми се подиграваха”, разказва още Йожени.
Времето, в което може да не се притеснява от общественото внимание, е когато е в Португалия. Тя и съпругът й Джак Бруксбанк пътуват постоянно между Великобритания и иберийската страна, където той работи.
“Мога да ида до супермаркета в анцуг и с рошава коса, и да не ми пука. Защото на никой друг не му пука”, казва тя. Принцеса Йожени и Бруксбанк са родители на двегодишния Огъст и Ърнест, който се роди през май тази година, припомня People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Правила ли си е пластични операции София Вергара

Понеже доста харесваме София Вергара, няма как да не ни радва, че в Instagram профила си тя често качва кадри както от екзотичните си почивки, така и от работното си ежедневие. И разбира се, няма как да не ни направи впечатление, че на абсолютно всяка една снимка актрисата изглежда безупречно. […]

Subscribe US Now