Пореден урок по стил от Амал Клуни

Амал Клуни винаги е била е символ на изтънченост и елегантност. С появата си тя буди възхищение с безупречния си стил и усет към модата. Преобладаващо тя залага на консервативните облекла с изчистени линии – все пак е адвокат и активист за правата на човека, но понякога си позволява да разчупва класиката. И да съчетае небрежно лятна рокля със спортни обувки или да заложи на предизвикателен, прилепнал по тялото тоалет.
В последната си официална изява Амал бе еднакво и елегантна, и модерна. Тя пристигна на червения килим със своя съпруг Джордж Клуни за връчването на наградите на The Prince’s Trust и TK Maxx & Homesense, които отбелязват изключителни постижения на млади хора.
При първата публична поява със съпруга си за 2023 г. виждаме Амал с елегантен, светъл гащеризон с разголени раменете и широко разкроен в долната част. Цветът е ненатрапчив, вариращ в бежово-розовата гама, а черният кожен детайл на талията, който се вързва с тъмните обувки с остър връх, придава стилен завършек на визията. Аксесоарите са семпли и подбрани с прецизност – малка бежова чанта и сребристи обеци.
Както винаги, Джордж Клуни е заложил на абсолютната класика – едноцветен класически костюм в цвят въглен, риза в същия нюанс и черни обувки. Единствено слънчевите очила внасят едно по-небрежно излъчване на иначе твърде строгата визия.
Събитието се състоя в лондонския театър Royal Drury Lane, а към двойката се присъединиха редица популярни личности, както и майката на Амал, Бария Аламудин, пише InStyle.
Фондацията The Prince’s Trust е основана през 1976 г. от крал Чарлз III с цел стимулиране и подпомагане на младите хора и техните постижения в различни сфери на науката и живота.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Били Айлиш отново е сама

През последните няколко месеца Били Айлиш изглеждаше наистина щастлива и сякаш е намерила любовта в лицето на Джеси Ръдърфорд. Очевидно обаче връзката им не се е развила добре и според очакванията, защото двамата са се разделили. Това потвърждава говорител на Айлиш пред Page Six. Връзката между двамата продължи около седем […]

Пореден урок по стил от Амал Клуни

Амал Клуни е символ на изтънченост и елегантност. С появата си тя винаги буди възхищение с безупречния си стил и усет към модата. Преобладаващо тя залага на консервативните облекла с изчистени линии, все пак е адвокат и активист за правата на човека, но понякога си позволява да разчупва класиката. И да съчетае небрежно лятна рокля със спортни обувки или да заложи на предизвикателен, прилепнал по тялото тоалет.
В последната си официална изява, Амал бе еднакво и елегантна, и модерна. Модната икона пристигна на червения килим със своя съпруг Джордж Клуни, а поводът бе връчването на наградите на The Prince’s Trust и TK Maxx & Homesense, които отбелязват изключителни постижения на млади хора.
За първата публична поява със съпруга си за 2023 г. виждаме Амал с елегантен, светъл гащеризон с разголени раменете и широко разкроен в долната част. Цветът е ненатрапчив, вариращ в бежово-розовата гама, а черният кожен детайл на талията, който се вързва с тъмните обувки с остър връх, придава стилен завършек на визията. Аксесоарите са семпли и подбрани с прецизност – малка бежова чанта и сребристи обеци.
Джордж от своя страна, както винаги, е заложил на абсолютната класика – едноцветен класически костюм в цвят въглен, риза в същия нюанс и черни обувки. Единствено слънчевите очила внасят едно по-небрежно излъчване на иначе твърде строгата визия.
Събитието се състоя в лондонския театър Royal Drury Lane а към двойката се присъединиха редица популярни личности, както и майката на Амал, Бария Аламудин, пише InStyle.
Фондацията The Prince’s Trust е основана през 1976 г. от крал Чарлз III, с цел стимулиране и подпомагане на младите хора и техните постижния в различни сфери на науката и живота.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички гледат към Зендая, Ан Хатауей и Приянка Чопра

Макар в момента всички погледни да са насочени към червения килим в Кан, друго бляскаво събитие ни накара поне за момент да отклоним вниманието си от филмовия фестивал в перлата на Френската Ривиера и да го насочим към Италия.  Приянка Чопра, Ан Хатауей и Зендая, които са част от лицата […]