Получиха ли покана за коронацията Хари и Меган

Какво е мястото на Хари и Меган в кралското семейство и трябва ли да присъстват на коронацията? Това е въпрос, който много поданици на крал Чарлз си задават. Миналата седмица двамата бяха помолени от двореца да освободят жилището си в Англия Фрогмор Котидж.
Принцът и американската му съпруга живеят в Калифорния и, предвид прекалено личните разкрития, които направиха в документалното риалити Harry & Meghan и в автобиографията на Хари, е съвсем нормално да не са добре дошли във Великобритания.
Въпреки това двамата потвърдиха, че са получили покана за коронацията на Чарлз – тема, по която дълго време се спекулираше. “Мога да потвърдя, че херцогът наскоро получи мейл от офиса на Негово величество относно коронацията”, казва представител на двойката пред ВВС.
Той обаче допълва, че не може да потвърди дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще присъстват на церемонията, която ще се състои на 6 май в Уестминстърското абатство в Лондон.
На събитието се очаква да присъстват много международни държавни глава и монарси, както и близки до кралското семейство. Официалните хартиени покани за коронацията все още не са разпратени, но голяма част от гостите са предупредени да не планират нищо за 6 май.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кога водата може да ни навреди

Водата е жизненоважна, но и с нея не бива да прекаляваме, защото резултатът може да е не просто вреден за здравето ни, а направо фатален. По една чаша сутрин, щом станем, преди хранене или когато сме болни, може само да ни е от полза. Но има монети, в които направо трябва […]