Когато Габриел Юниън не остави много на въображението

Когато в Холивуд се прави премиера на филм, то неизменно актьорите в главните роли се появяват на червения килим, облечени по начин, който да предизвика интереса към тях.
В повечето случаи говорим за стилни или секси тоалети, но понякога и за чиста провокация. Именно последното избра Габриел Юниън за премиерата на филма си The Perfect Find в Маями, Флорида.
Трудно е човек да опише точно с какво е била облечена актрисата, но според People става дума за боди с прозрачна пола, дело на дизайнера Бърк Акиол. И ако отпред всичко изглежда в реда на нещата, то отзад има лек обрат.
От снимките ясно се вижда, че задните части на половинката на Дуейн Уейд са на показ и точно това е целта. 
За да ѝ покаже подкрепата си, Таражи П. Хенсън също бе избрала провокативен тоалет. При нея обаче не долната, а горната част на тялото е на показ. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Оказва се, че не Памела Андерсън е истинската любов на Томи Лий

Наскоро Памела Андерсън заяви, че Томи Лий е нейната “единствена истинска любов” – в документалния филм на Netflix, посветен на живота ѝ. Бурната им връзка, резултат на която са две деца, бе в центъра на вниманието през 90-те години на миналия век. Но, не същото мисли 60-годишният Томи. Оказва се, […]

Subscribe US Now