Предвидил ли е смъртта си Матю Пери в “Приятели”

Уикендът изобщо не завърши добре с новината за смъртта на Матю Пери. И докато чакаме да разберем каква точно е причината за смъртта му, към момента версията е, че се е удавил в джакузито си.
През миналата година актьорът открехна вратата към личния си живот и зависимостите към алкохол и наркотици в мемоарите си “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” (изд. Рива, 24 лв.). Въпреки всички премеждия, през които е преминал, именно той остана в сърцата на феновете на “Приятели” като най-забавният и саркастичен образ от целия сериал.
И наистина моментите, в които ни е разсмивал в ролята на Чандлър Бинг, не са никак малко. Покрай новината за смъртта на Матю Пери феновете на “Приятели” веднага заподозряха, че самият той е предсказал собствения си край в сериала.
В осми епизод на девети сезон, озаглавен The One with Rachel’s Other Sister, Рейчъл и Рос спорят кой от приятелите им трябва да поеме грижите за дъщеря им Ема, ако нещо се случи и с двамата едновременно. Тогава всички започват да се съревновават за това кой е по-добрият избор.
В даден момент обаче Чандлър чупи любимия сервиз на Моника. “Предполагам, че аз ще бъда този, който ще умре първи”, казва като заключение на ситуацията той, реферирайки, че Моника ще го убие, пише The Blast.
Именно тази сцена е споделяна от много хора в социалните мрежи. Като някои от тях смятат, че това е вид предсказване на смъртта от страна на Матю Пери. В друг епизод от втори сезон на сериала – The One Where Heckles Dies, фенове отново заподозряха тъжна връзка с живота и смъртта на актьора.
В епизода г-н Хекълс, съседът на Моника от горния етаж, умира, а Чандлър се тревожи, че приликите между тях двамата са много и се опасява, че самият той ще умре самотен и тъжен като Хекълс. Припомняме, че Матю Пери никога не се е женил, няма деца, а с последната си приятелка се раздели през 2021 г. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сутиенът на раздора на Ким Кардашиян

Освен риалити звезда, Ким Кардашиян е и бизнесдама с нестандартни и смели идеи. Тя често привлича вниманието както със собствения си стил на обличане, така и с дрехите, които създава за марката си SKIMS. А поредната ѝ рекламна кампания е отново необичайна и успя да предизвика най-различни коментари онлайн. А най-новото от модната […]