Забавляваха ли се Уилям и Кейт на премиерата на “Топ Гън: Маверик”

Дженифър Конъли беше любопитна да разбере дали последният филм с нейно участие – “Топ Гън: Маверик” е получил одобрението от Кейт Мидълтън и принц Уилям. В четвъртък кралската двойка присъства на лондонската премиера на филма, където се срещна с Том Круз, който не пропусна да ги запознае и с останалите актьори.
Сред тях бе и Дженифър, която партнира на Том във филма и която по-късно не пропусна да изкаже положителните си впечатления от кралската среща.
Актрисата дори сподели пред People, че се е погрижила да наблюдава Уилям и Кейт по време на прожекцията, за да разбере харесва ли им филмът. “Леко надничах, ако трябва да съм честна, за да проверя реакциите им. И по всичко изглеждаше, че се забавляват страхотно.”
Това не е първата среща за 55-годишната Конъли с членове на британското кралско семейство. Тя имаше възможността лично да се запознае с покойната принцеса Даяна, майката на Уилям, на лондонската премиера на филма “Лабиринт” в далечната 1986 г.
За актьора Джей Елис, който също играе във филма, е било “абсолютно невероятно” да се срещнеш с херцога и херцогинята на Кеймбридж.
“Те се появиха и ни поздравиха, при това съвсем искрено и спонтанно”, каза Джей. “Бяха абсолютно невероятни и очевидно огромни фенове на филма. А що се отнася до Кейт – тя се супер естествена и земна.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now