Ето кой бизнесмен е новото гадже на Анелия СНИМКА

Наскоро в свое тв интервю певицата Анелия призна, че е щастливо обвързана. Тя не спомена име, но пък това подразни апетита на медиите и тайната самоличност на човека до нея лъсна. 

Едва ли е изненада, че човекът до Анелия не е случаен, нито пък беден. Случайно или не, фолк певиците винаги се хващат със заможни мъже, които по стечение на обстоятелствата плащат клиповете и песните им. 

Новият на Анелия се казва Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес у нас.  Заедно с брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане.
Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете. Не е ясно дали певицата е в приятелски отношения с моделката, след като в момента са в роднински връзки. 
Запознати издават, че Анелия вече живее в дома на своя любим, а в нейната просторна къща се шири дъщеря й Ивон. Певицата е решила и да намали малко клубните си изяви, за да има повече време, което да прекарва с любимия си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Зукърбърг планира да изпрати iPhone в историята

За никого не би трябвало да е тайна, че водещите технологични гиганти работят по технология, която ще има ефекти върху пазара и културата, подобни на тези, които имаше въвеждането на iPhone.  Разбира се, става дума за метавселената и най-вече за устройствата, чрез които ще можем да участваме в нея, а […]