Съжалява ли Денис Ричардс за брака си с Чарли Шийн

Свикнали сме да вярваме, че повечето двойки, които се разделят, остават в не особено красиви отношения. Често пъти дори се случва поне единият от двамата да съжалява за романса с другия. Особено ако връзката е била изпълнена с трусове и предизвикателства. Денис Ричардс обаче не мисли така.
Факт е, че двамата с Чарли Шийн запазиха добрия тон след края на връзката си. А най-хубавото, което остана от нея, са двете им дъщери – така смята актрисата. Днес, тя се връща назад във времето и говори за развода си с бившия си съпруг.

Ричардс се разделя с Шийн през 2006 г., когато е бременна в шестия месец с втората им дъщеря. По всяка вероятност решението ѝ не е било лесно, но тя се е запитала: “Бих ли искала дъщерите ми да се омъжат за такъв мъж? Не искам никого да обидя, но това е истината”, заявява тя пред водещата  на подкаста Divorced Not Dead Каролайн Станбъри.
Всички знаем, че Чарли Шийн отдавна се бори със злоупотребата с вещества и е обект на няколко обвинения в сексуално насилие. Въпреки това актрисата е категорична, че не съжалява за брака си с Чарли, “защото наистина вярвам, че той и аз бяхме събрани, за да имаме тези деца”. Двамата са родители на две момичета – Сами (18 г.) и Лола (17 г.).
Денис Ричардс е запазила законното попечителство над децата им, но иска те да имат връзка и с баща си. “Когато той беше в добра кондиция, исках момичетата да опознаят баща си заради това което е, а не заради това, с което се бори. Исках да го опознаят сами, а не да четат за него.”
През юни 18-годишната Сами обяви, че има профил в OnlyFans – платформа, чиято по-голяма част от съдържанието е предназначена за възрастни.
Първоначално Чарли Шийн критикува дъщеря си, но впоследствие промени решението си и се обяви в нейна подкрепа. И признава, че Денис е “осветила различни важни моменти, които в бързината е пренебрегвал и отхвърлял”. 
“Сега повече от всякога е важно Сами да има обединени родители, на които да разчита, докато се впуска в това ново приключение. От този момент нататък тя ще го има в изобилие”, припомня Bang Showbiz.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиева избухнаха от морето: Да не се разправяме пред чужденците ВИДЕО

Суперсвежарско видео пуснаха двама любими на хиляди българи шоумени, а именно Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Те са заедно на море в Царево, но тъй като в последните дни не морето е бурно и не става за плаж, те решиха да се включат в социалните мрежи с интересно видео и […]

Съжалява ли Денис Ричардс за брака си с Чарли Шийн

Денис Ричардс и Чарли Шийн запазиха добрия тон след края на връзката си. А най-хубавото, което остана от нея са двете им дъщери – така смята актрисата от “Звездни рейнджъри”. Днес, Ричардс се връща в спомените си и разсъждава върху развода си с бившия си съпруг. 
Свикнали сме да вярваме, че повечето двойки, които се разделят остават в не особено красиви отношения. Често пъти дори се случва поне единият от двамата да съжалява за романса си с другия. Особено ако връзката е била изпълнена с трусове и предизвикателства.
Денис, обаче, не мисли така.
Ричардс се разделя с Шийн през 2006 г., когато е бременна в шестия месец с втората им дъщеря. Решението ѝ вероятно не е било лесно, но си казва “Бих ли искала дъщерите ми да се омъжат за този мъж?”.
Звездата от “Двама мъже и половина” отдавна се бори със злоупотребата с вещества и е обект на няколко обвинения в сексуално насилие.
“Не го обиждам, но е вярно”, заявява тя пред водещата Каролайн Станбъри по време на подкаста Divorced Not Dead.
Въпреки това актрисата е категорична, че не съжалява за брака си с Чарли, “защото наистина вярвам, че той и аз бяхме събрани, за да имаме тези деца”.
Двамата са родители на момичетата – Сами, на 18 години и Лола, на 17 години.
Денис е запазила законното попечителство над децата им, но също така иска те да имат връзка с баща си: “В моментите, когато той беше в добра кондиция, исках момичетата да опознаят баща си заради това което е, а не заради това, с което се бори. Исках самите те да опознаят баща си, а не това, което може да прочетат за него”.
През юни дъщеря им Сами обяви, че има профил в OnlyFans. Платформа, която е известна с това, че по-голямата част от съдържанието ѝ е за възрастни, макар това да не е единствената ѝ насоченост.
Първоначално Чарли критикува дъщеря си, но впоследствие промени решението си и се обяви в нейна подкрепа. И признава, че Денис е “осветила различни важни моменти, които в бързината е пренебрегвал и отхвърлял”. “Сега повече от всякога е важно Сами да има обединени родители, на които да разчита, докато се впуска в това ново приключение. От този момент нататък тя ще го има в изобилие”, припомня Bang Showbiz.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гнусно! Дениз от "Ергенът" повръща върху...

Случвало ли ви се е да се сетите за случило се събитие, което да ви накара да се почувствате толкова неудобно, че да искате земята да се отвори и да ви погълне? И на нас. Редовно. Обаче плеймейтката и риалити звезда Дениз Хайрула няма нищо против тези истории и дори […]

Съжалява ли Денис Ричардс за брака си с Чарли Шийн

Денис Ричардс и Чарли Шийн запазиха добрия тон след края на връзката си. Връзка, която освен много трусове, им донесе любов и две дъщери. Днес, Ричардс решава да се върне в спомените си и да разсъждава върху развода с бившия си съпруг. 
Двамата се разделят през 2006 г., когато е бременна в шестия месец с втората им дъщеря.
“Казах си: “Бих ли искала дъщерите ми да се омъжат за този мъж?”, ​​открито говори тя пред водещата Каролайн Станбъри по време на подкаста Divorced Not Dead.
Шийн отдавна се бори със злоупотребата с вещества и е обект на няколко обвинения в сексуално насилие.
“Не го обиждам, но е вярно”, уточнява тя, пише Bang Showbiz.
Въпреки това актрисата е категорична, че не съжалява за брака си с Чарли, “защото наистина вярвам, че той и аз бяхме събрани, за да имаме тези деца”.
Двамата са родители на момичетата – Сами, на 18 години и Лола, на 17 години.
Денис е запазила законното попечителство над децата им, но също така иска те да имат връзка с баща си: “В моментите, когато той беше в добра кондиция, исках момичетата да опознаят баща си заради това което е, а не заради това, с което се бори. Исках самите те да опознаят баща си, а не от това, което може да прочетат за него”.
През юни една от дъщерите им Сами обяви, че има профил в OnlyFans. Платформа, която е известна с това, че по-голямата част от съдържанието ѝ е за възрастни, макар това да не е единствената ѝ насоченост.
Първоначално Чарли критикува дъщеря си, но впоследствие промени решението си и се обяви в нейна подкрепа. И признава, че Денис е “осветила различни важни моменти, които в бързината е пренебрегвал и отхвърлял”. “Сега повече от всякога е важно Сами да има обединени родители, на които да разчита, докато се впуска в това ново приключение. От този момент нататък тя ще го има в изобилие.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Як хейт заля Мария след като пусна това ВИДЕО

Фолк певицата Мария не е на себе си от това, което я сполетя в последните 24 часа. Такъв мощен хейт досега не е изпитвала нито една певица, а миньончето е пред нервен срив.  В социалните мрежи валят обиди като из ведро и вероятно заралийката съжалява, че отново се навря в […]

Subscribe US Now