Какво се случва със сина на Том Ханкс и Рита Уилсън

Коледните празници са време за семейството – казвали сме го неведнъж, а десетки звезди са го доказвали със снимките от празничните дни. Както всички останали хора, и те предпочитат да изкарат Коледа в компанията на най-близките си.
Макар да не споменава точно Коледа, Чет Ханкс ни показва с кого е бил в последните дни. 33-годишният музикант и актьор е син на Рита Уилсън и Том Ханкс, а снимката, която споделя в Instagram, е именно с известния му баща.
“Банда”, пише само той към кадъра, на който го виждаме с 67-годишният актьор от “Човек на име Ото”. Том е седнал малко по-назад от сина си, облечен в зимно яке, шапка и очила.
Преди няколко месеца Чет Ханкс сподели във видео в YouTube канала си какво е да израснеш в семейство на толкова известни хора. “Правил съм много готини неща, които не се случват на обикновените хора. Пътувал съм по света, отсядал съм в лъскави хотели, летял съм с частни самолети”, признава той.
Чет обаче допълва, че това има и неприятни страни като например, че е чувствал завист към славата на родителите си. Той е едно от двете деца на Ханкс и Уилсън, като има по-малък брат Труман. Том Ханкс има и две по-големи деца от предишния си брак със Саманта Люис – Колин Ханкс и Елизабет Ан Ханкс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джуд Лоу в 24 факта

Днес, 29 декември, рожден ден празнува английски актьор, филмов продуцент и режисьор, Джуд Лоу. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now