Отвратителен чат на Айлин Бобева от “Ергенът”: описва членовете на двама мъже! СНИМКА

Отвратителен чат на Айлин Бобева от “Ергенът” изтече в мрежата и предизвика вълна от негативни коментари по неин адрес от зрители.

Съдържанието на написаното от риалити героинята е меко казано скандално, а думите, с които каратистката си борави, предизвикаха небивал гняв сред потребителите.
Шокираща СНИМКА издава огромна измама в “Ергенът”
В чата, взет от профила Бобева, която в шоуто иначе много се умилква около Евгени, се вижда как тя говори с подробности за преживяванията си с двама мъже, на които подробно описва не характерите, не умовете, а… членовете.

Скрийншот от въпросното й изказване, датиращо отпреди две години, лъсна в една от групите на предаването и накара мнозина да се отвратят. Защото Бобева ясно показва, че още тогава не е била никак невинна, а макар и малка, е доста обиграна. Например, тя сравнява мъжкото достойнство на единия мъж с “муцуна на мравояд”, а за това на другия признава, че е “най-големият, който е виждала”. 
Срината психика! Бащата на Айлин й причинил нещо ужасно
Нещо повече – вторият бил колега на майка й, а тя още от малка му точела лиги и “потривала лапки”, но трябвало да почака, докато стане на 19, за да я “оправи” онзи.
“В началото не му стана и трябваше да си вземем студен душ, но пък и аз го попритиснах като го провокирах да покаже дали е стар, или не. А после го направихме и беше супер яко”, пише Бобева без капка срам и свян./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дарина Павлова стана баба и призна за първи път, че... СНИМКИ

Дарина Павлова вече официално е баба, а щастливата новина няма как да не се разнесе из публичното пространство, където тя от години дефилира с охота. Още повече пък, когато е придружена с подобни лични признания. До момента Мадам Мулти, както наричат отдавна вдовицата на Илия Павлов, имаше две внучета от […]