Меган и Хари отново във Велибритания

Херцогът и херцогинята на Съсекс отново са в Обединеното кралство за първи път след честванията на платинения юбилей на кралицата през юни.
Двойката ще посети няколко благотворителни организации по време на престоя си, като ще пътува и до Германия за подготовката на събитието Invictus Games 2023 в Дюселдорф.
Откривайки срещата на върха One Young World в Манчестър, Меган каза на делегати от 202 страни: “Вие сте бъдещето … вие сте настоящето. Вие сте тези, които движат положителната и необходима промяна, необходима по целия свят сега, точно в този момент”, и добави: “Затова съм толкова благодарна, че днес съм във вашата компания.”
Херцогинята на Съсекс призова младите лидери от цял свят да “осигурят своето място в историята”, като работят за “създаване на по-добро бъдеще”.
В първата си реч във Великобритания, откакто тя и Хари заминаха за Калифорния, Меган също каза, че е “много хубаво да се върне в Обединеното кралство”, както и да се върне в One Young World, в който е съветник от 2014 г.
Тя не скри, че е била нервна от първата си подобна среща преди няколко години. “Аз бях момичето от “Костюмари” и бях заобиколена от световни лидери, хуманитарни дейци, премиери и активисти”, каза тя.
Меган, която пристигна ръка за ръка с Хари, получи огромни аплодисменти, докато се качваше на сцената в Bridgewater Hall в Манчестър пред 2300 делегати. Последната й реч в Обединеното кралство беше през март 2020 г. на Международния ден на жената.
От Guardian научаваме, че Хари и Меган са отседнали в бившия си брачен дом, Frogmore Cottage, близо до новия дом на херцога и херцогинята на Кеймбридж Adelaide Cottage в Уиндзор. Не е известно обаче дали двойките са планирани да се срещнат или дали херцозите от Съсекс ще посетят Чарлз или кралицата, които в момента са в имението Балморал в Шотландия.
Пътуването им идва само няколко дни след широкообхватното интервю на Меган за списание The Cut, в което тя каза, че ѝ отнема “много усилия”, за да прости, и намекна, че може “да каже всичко”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новото гадже на Мадона (което е с 41 години по-младо)

Мадона и Аламалик Уилямс, който е 35 години по-млад от нея, бяха заедно от 2019 г. Двамата започнаха своята връзка четири години след като се запознаха по време на турнето й Rebel Heart – той беше един от танцьорите в трупата. В края на април научихме, че Мадона се е разделила с Ахламалик […]