Непреодолимата травма на Адел

И на известните им се случва. Немалка част от тях също преживяват травми, някои по-леки, други за съжаление по-тежки. Но случаят с Адел е малко по-особен.
В момента тя се възстановява от контузия. Поне така обяснява в последното интервю към фотосесията за корицата на Elle. Всъщност един факт, който не знаехме за Адел, е, че тя още от тийнейджърските си години има проблеми с гърба.
Но за съжаление сега те са се възобновили, след като е претърпяла нелеп инцидент с деветгодишния си син Анджело. Да успокоим феновете и себе си, наистина нищо чак толкова страшно не се е случило с Адел. Тя разказва, че е станало съвсем неочаквано, докато е излизала от банята, а детето е изскочило, за да я изплаши. От играчка – плачка, както се казва. Но явно наистина може да бъдем една идея по-спокойни за здравето на изпълнителката.
А и вероятно никой дори не би забелязал, че травмата на Адел се е “обадила” отново, ако тя не беше наместила специалния си гръбначен диск по време на интервюто, пише Just Jared.
Нараняването обаче явно не е съвсем безобидно, тъй като и самата Адел признава, че ѝ се налага да носи отново диска от януари 2021 г. Естествено, надяваме се състоянието ѝ сега да е по-добро. А и скоро вече изобщо да няма нужда от гръбначен диск.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето го гаджето на Красима от "Игри на волята" СНИМКА 18+

Тези дни видяхме и  Красима в “Черешката на тортата” заедно с останалите участници от “Игри на волята”. И въпреки че тя не успя да спечели плакета на кулинарната надпревара, както й се искаше, направи нещо, което отново я изстреля в обсега на вниманието в социалните мрежи. “Черешката” спечели Паулина, а […]

Непреодолимата травма на Адел

И на известните им се случва. Немалка част от тях също преживяват травми, някои по-леки, други за съжаление по-тежки. Но случаят с Адел е малко по-особен.
В момента тя се възстановява от контузия. Поне така обяснява в последното си интервю за корицата на Elle. Всъщност един факт, който не знаехме за Адел е, че тя още от тийнейджърските си години има проблеми с гърба.
Но за съжаление сега те са се възобновили, след като е претърпяла нелеп инцидент с деветгодишния си син Анджело. Да успокоим феновете и себе си, наистина нищо чак толкова страшно не се е случило с Адел. Тя разказва, че случката е станала съвсем неочаквано, докато е излизала от банята, а детето ѝ е изскочило, за да я изплаши. От играчка – плачка, както се казва. Но явно наистина може да бъдем една идея по-спокойни за здравето на изпълнителката.
А и вероятно никой дори не би забелязал, че гръбначната травма на Адел се е “обадила” отново, ако тя не беше наместила специалния си гръбначен диск по време на интервюто, пише Just Jared.
Нараняването обаче явно не е съвсем безобидно, тъй като както самата Адел признава – налага ѝ се да носи отново диска от януари 2021 г. насам. Естествено, надяваме се състоянието ѝ сега да е по-добро, а и скоро вече изобщо да няма нужда от гръбначен диск, за да може да преодолее травмата, която я мъчи още от тийнейджърство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Акушерката на Рачков и Криско влезе във "Фермата" и се закани... СНИМКА

Тази година участниците в най-известното стопанство у нас са много любопитни, различни и със сигурност крият неподозирани възможности. Това дава да се разбере още отсега и Мажена Панова, която е акушер-гинеколог на редица родни популярни личности. В нейните ръце за първи път са проплакали децата на много известни българи като […]