Без свян: Ани Хоанг се съблече чисто гола, не остави нищо на въображението СНИМКИ 18+

Певицата Ани Хоанг отново шокира с провокативни снимки в социалните мрежи. Половинката на режисьора Люси Иларионов този път реши да свали всички дрехи и да се покаже както майка я е родила.

Последните летни дни певицата от виетнамски произход прекара край Варна и не спря да пусна разголени снимки, като акцентът на всички снимки е малкото й стегнато дупе. Но се появи и кадър, на който е чисто гола. 

Ани е закрила интимните си части с част от косата, а другата – с крака си. Така че не се вижда кой знае какво, но пък се забелязват значителните разлики в тена. А фенове се чудят защо на плажа се пече с бански, след като в Инстаграм и Фейсбук не спира да показва голи снимки. 
Преди голата снимка Ани сподели цяла фотосесия на кадри с бански, на които е снимано отблизо дупето й. Твърде вероятно е самият Люси Иларионов да е фотографът, който е дал идеята на половинката си да покаже какво прелестно тяло има. 

Напук на всички спекулации, двамата се задържаха доста дълго заедно. Но режисьорът отдавна иска да има дете, докато Ани продължава да се дърпа да го направи баща и да сбъдне най-съкровената му мечта./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джо Джонас с първи думи след новината за развода

Вече от седмица знаем, че нещо в отношенията между Джо Джонас и Софи Търнър се е счупило и двамата са взели решението да се разведат. Поне към момента не е ясно каква точно е причината за раздялата, а има само предположения и догадки. Единственото официално изявление от двамата дойде в социалните мрежи, […]

Subscribe US Now